هادی سلامات، اکران کننده مردمی جشنواره عمار گفت: در قالب «سینماحماسه» که به صورت جهادی اجرا میشود، با سفر به روستاها و نقاط محروم، فیلمهای عمار را برای مردم پخش میکنیم.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ هادی سلامات، اکران کننده مردمی جشنواره عمار در سخنانی پیرامون اجرای طرح «سینماحماسه» در مناطق محروم خوزستان گفت: این طرح بر اساس برنامه جهادی اکران فیلم توسط شهید سیاح طاهری طراحی شده است و ما در این طرح به تمامی روستاها و نقاط محروم استان سفر میکنیم و آثار ارزشمند جشنواره مردمی فیلم عمار را برای مردم خصوصا جوانان و نوجوانان نمایش میدهیم.
وی در همین باره اضافه کرد: ما در سفر به روستاهای محروم استان خوزستان و اطراف شهر اهواز، در کنار نمایش فیلمهای منتخب جشنواره عمار برنامههای فرهنگی متنوعی را در جهت اصلاح و برطرف کردن مسائل و مشکلات فرهنگی موجود در بین ساکنان آنجا اجرا و برگزار میکنیم.
این فعال فرهنگی اظهار داشت: «سینماحماسه» در طول سال به صورت جهادی پیگیری و اجرا شده است، اما در بازههای زمانی خاصی همچون هفته دفاع مقدس، دهه مبارک فجر و ۱۳ آبان گستردهتر و پرشورتر برگزار میشود.
سلامات در ادامه سخنانش بیان کرد: در این طرح شاهد استقبال بسیار خوب مردم روستاها و شهرهای محروم استان خوزستان هستیم که ما را به این نتیجه رساند مردم این مناطق تا امروز از خوراک فرهنگی مناسب محروم بودند.
وی تصریح کرد: میزان استقبال مردم از نمایش این فیلمها به اندازهای بود که در مواردی از ما درخواست پخش مجدد این آثار را میکردند. ما در قالب این برنامه، قهرمانانی را به آنها معرفی میکنیم که تا به حال با چنین افرادی آشنا نشده بودند.
این اکران کننده مردمی به برنامههای جانبی اکرانهای فیلم اشاره کرد و ادامه داد: در کنار نمایش فیلمهای عمار در سطح مدارس، اقدام به اهدای نوشت افزارهای ایرانی اسلامی به دانش آموزان مناطق محروم میکنیم.
سلامات گفت: در قالب این طرح جهادی، آثاری همانند فیلم سینمایی «ترمینال غرب»، مستندهای «داد»، «شب نامه»، «نبرد پالمیرا»، فیلم کوتاه «علمک»، انیمیشنهایی با موضوع دفاع مقدس همچون «نبرد خلیج فارس» را برای مردم و دانش آموزان نمایش دادیم.
وی افزود: اغلب آثار منتخب این جشنواره را در مدارس، مساجد و خانههای مردم روستاهای محروم استان خوزستان و مناطق اطراف شهر اهواز نمایش دادم.
این فعال فرهنگی خاطرنشان کرد: به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس طراحیهای مفهومی را بر روی ماشینهای درنظر گرفته شده به همین منظور انجام دادیم تا ظاهر آنها همانند وسائل نقلیه دوران دفاع مقدس شود.
انتقال حال و هوای زمان جنگ به مردم و دانش آموزان از دیگر اهداف ما در اجرای طرح «سینماحماسه» است.
سلامات در بخش دیگر سخنان خود، اضافه کرد: برنامه نمایش فیلمهای منتخب جشنواره عمار به صورت مردمی انجام میشود. براین اساس، تجهیزات و هزینههای مورد نیاز برای اجرای آن نیز توسط مساجد و پایگاههای نیروی مقاومت بسیج تامین میشود.
وی با اشاره به مسائل و مشکلات موجود در مسیر اجرای طرح «سینماحماسه» یادآور شد: عدم آشنایی و اطلاع مردم نسبت به موضوعات فیلمهای در نظر گرفته شده یکی از مهمترین و اصلیترین چالشهای ما در جریان نمایش فیلمهای منتخب جشنواره عمار است.
این اکران کننده مردمی متذکر شد: تعیین و انتخاب مکانی مناسب برای نمایش فیلمهای جشنواره عمار یکی دیگر از مشکلات مهم ما در برگزاری و اجرای طرح «سینماحماسه» است. در موارد متعددی سالنهایی را برای اکران انتخاب میکردیم، اما صاحبان آنها از نظر اعتقادی فاصله بسیاری با موضوع فیلمها داشتند.
سلامات عنوان کرد: بزرگسالان، جوانان و نوجوانان به ترتیب بیشترین قشر مخاطبان برنامههای اکران آثار جشنواره مردمی فیلم عمار را تشکیل میدهند.
وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: نباید در جریان اکران فیلمهای منتخب جشنواره عمار صرفا به دنبال پخش این آثار باشیم بلکه باید ضمن انجام نیازسنجیهای لازم، نظرات و پیشنهادات مخاطبان را برای جلسات آینده جمع آوری کنیم.
همچنین در کنار نمایش فیلم، میتوانیم مسابقات مختلفی با موضوع آثار در حال اکران کنیم.