محمد جواد حق شناس گفت: برخی خیابانها در پایتخت پتانسیل تبدیل شدن به موزه را دارند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ محمدجواد حق شناس به اتفاق عیسی علیزاده رئیس سازمان زیباسازی شهر تهران در بازدید از موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان، با مسئولان این موسسه نشست و گفت و گو کرد.
مسئولان موسسه خواستار همکاری مدیریت شهری در تهیه مکان مناسب برای فعالیتهای موسسه و نگهداری اشیا و کتابهای مجموعه بودند.
دکتر حق شناس در این بازدید بر جنبه مردمی بودن فعالیتها تاکید کرد و گفت: کار اصلی را باید مردم انجام دهند چرا که هر گاه دولتها فعالیتهای مردمی را انجام دهند، نتیجه مطلوب حاصل نمیشود. وی افزود: در دوران حاضر اگر نگران فرهنگ و تمدن هستیم باید برای نسل جدید و کودکان تلاش کنیم.
حق شناس تاکید کرد که اگر استعداد کودکان به درستی کشف شود و آنها برای کشور حفظ شوند، خودشان کشور را میسازند. وی با بیان اینکه در حال حاضر موزهای تخصصی برای کودکان در پایتخت و حتی کشور وجود ندارد، عنوان کرد: ایجاد این موزه باید بر پایه کار تحقیقاتی و پژوهشی استوار بوده و از پتانسیل بخش خصوصی در راه اندازی آن بهره گرفته شود.
وی تلقی از موزه را لذت بردن در کنار فراگیری عنوان کرد و افزود: موزه، بزرگترین مدرسه است که علاوه بر آموزش جنبه تفریح و لذت نیز در آن گنجانده میشود.
وی بر کمک مدیریت شهری برای ایجاد فضایی مناسب موزهای در پایتخت تاکید کرد و از رئیس سازمان زیباسازی شهر تهران خواست برای کمک به موسسه فضای مناسبی را بطور موقت در اختیار انان قرار دهد. رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر همچنین با بیان اینکه برخی خیابانها در پایتخت پتانسیل تبدیل شدن به موزه را دارند، گفت: برای مثال خیابان لاله زار از جمله معابر در شهر تهران است که با کوشش و داشتن نگاهی زیباشناسانه میتواند به موزه تبدیل و برای پایتخت نشینان حفظ شود.
موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان، با داشتن بخشهای تخصصی، هفت هزار جلد کتاب کودک، پنج هزار جلد کتاب مرجع، ۱۰ هزار عنوان اقلام ویژه کودکان را در خود جای داده است. تهیه کتاب ۱۰ جلدی با عنوان تاریخ ادبیات کودکان از جمله فعالیتهای این موسسه در حوزه کودکان بوده است.