شامگاه جمعه از آذربایجان غربی خبر رسید بار دیگر تعدادی از مرزبانان کشورمان در راه دفاع از وطن جان خود را از دست دادهاند. حادثه غمانگیزی که عصر جمعه در منطقه مرزی چالدران اتفاق افتاد و نهتنها خانواده 8مرزبان، ملتی را عزادار کرد.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-سیدمهدی حاجیآبادی، حادثه غمانگیزی است که عصر جمعه در منطقه مرزی چالدران اتفاق افتاد و نهتنها خانواده 8مرزبان، که ملتی را عزادار کرد.شامگاه جمعه از آذربایجان غربی خبر رسید بار دیگر تعدادی از مرزبانان کشورمان در راه دفاع از وطن جان خود را از دست دادهاند.
خبری که یادآور حادثه تلخ منطقه میرجاوه بود که همین چندماه قبل در مرزهای شرقی اتفاق افتاد و در جریان آن 10نفر از مرزبانان به شهادت رسیدند. این بار هم مرزبانان که 3نفر از آنان از نیروهای کادر مرزبانی و 5نفر سرباز وظیفه بودند، یکی از پاسگاه های مرزی در نزدیکیهای روستای «دوشان تپه» برای مرخصی به طرف شهر چالدران در حرکت بودند که در یک سه راهی مورد حمله اشرار تروریست قرار گرفته و با شهادت راننده، خودرو واژگون شد و به دره سقوط کرد. پس از این واقعه هولناک، اشرار مسلح با حضور در محل سقوط، همه مجروحان را با رگبار گلوله به شهادت رساندند.
این مساله با واکنش خودجوش گسترده کاربران توییتر همراه شد. علی مختارزاده با تمجید از شهدای عزیز وطن نوشت: مرز که ازدست رفت #عزت و #ناموس میرود #وطن بیمعنی میشود و امروز این مزبانان هستند که حافظ وطن وناموس ایران زمینند #مرزبان_شهید عزت ایران است.
مجتبی آزاد هم با انتشار عکس نوزادی، به فرزندان یتیم شده شهدای مرزبان اشاره کرد و گفت: برای اسوده خوابیدنت #مرزبان بیدار ماند #مرزبان جنگید و #مرزبان_شهید شد تو اسوده میخوابی چون اولین #شهید_مرزبان نبود اخرینش هم نیست.
ژن خوب از نسل ستارخان و باقرخان
علیرضا رادفر، معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان غربی دراین باره گفت: «در پی درگیری عصر جمعه، نیروهای هنگ مرزی چالدران چندین تروریست کشته شدند اما هشت نفر از نیروهای جان بر کف ناجا نیز به شهادت رسیدند. با این حال پاکسازی منطقه و تعقیب اشرار مسلح در این منطقه مرزی ادامه دارد.» براساس اعلام ناجا در این عملیات، استوار دوم حمید حاجیزاده فرزند منوچهر (اهل خوی)، استواریکم محبوب نوری اصل فرزند علی (اهل خوی)، استوار دوم مهدی حسینزاده فرزند عزیز (اهل پلدشت) و سربازان وظیفه؛ مهدی کلسر فرزند حکیم (اهل گمیشان استان گلستان)، امیر قربانی فرزند سهراب (اهل میانه)، محمد حسینزاده فرزند صحبت اله (اهل گوهردشت)، سعید قلابی فرزند توحید (اهل بناب) و عباس قادری فرزند فتح اله (اهل بناب) به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
یکی از فعالین توییتر در همین زمینه با کنایه به ژن خوب فرزندان برخی مسوولین و رانتخواری آنان نوشت: #مرزبان_شهید هم آقا زاده بود و هم آقا منتهی ژن خوب نداشت که شهید شد والا الان در زنده و سرحال در مناصب دولتی مدیرعامل و مشاور وزیر بود.
فعالی دیگر، به فرزندان آذری اسطورههای آذربایجان ستارخان و باقرخان در انقلاب مشروطه اشاره کرد و گفت: آنروز ستارخان و باقرخان مقابل استبداد و اجنبی ایستادند امروز فرزندانشان مقابل داعشیهای پژاک گفتند جان میدهیم اما خاک نمیدهیم.
فاطمه بندری در طنزی به مقایسه شجاعت سعد حریری در عربستان و مرزبانان ایرانی پرداخت و نوشت: #سعد_حریری واسه رفع ترس از ترور بیاد شهامتو از مرزبانان #چالدران ایران یاد بگیره.
پژاک، گرگی در لباس گوسفند
گروهک پ.ک.ک و شاخه ایران آن (گروهک پژاک) از جمله نیروهای تروریستی هستند که در مرزهای غربی کشور ما فعال هستند. در میانه ی دهه هفتاد میلادی خشن ترین و افراطی ترین گروه کُرد در تاریخ معاصر ترکیه یعنی حزب کارگران کُردستان ترکیه موسوم به پ . ک . ک وارد عرصه ی سیاسی این کشور شد.
عبدالله اوجالان و برخی دوستانش همچون: کمال پیر، جمیل بائیک، مظلوم دوغان، محمد خیری دورموش و حقی قرار در محله ی توزلو چایر در آنکارا در تاریخ 21 مارس 1974 اولین جلسه خود را برگزار کردند و در آنجا تصمیم به تشکیل یک گروه انقلابی گرفتند. پ.ک.ک در ابتدا بر اساس اندیشه مارکسیسم – لنینیسم شکل گرفت اما این گروه در ادامه فعالیت های خود و در عمل از اصول لنینیسم فاصله گرفت و با بکارگیری روش های بی رحمانه و پلیسی در مسیر استالینیسم گام برداشت.
پاکسازی و تسویه گروهی از مخالفان و سرکوب بی رحمانه منتقدان، برقراری کیش شخصیت و فردپرستی حول محور عبدالله اوجالان، نظارت پلیسی بر فعالیت اعضای گروه، تبدیل شدنِ رسانه ها، مطبوعات و کتاب های گروه به ابزار تبلیغِ توأمانِ گفتمان خشونت سیاسی و میلیتاریسم، حاکم شدن سیستم خودکامگی، تمامیت خواهی و دیکتاتوری بر گروه از جمله مصداق های گام برداشتنِ پ.ک.ک در مسیر استالینیسم محسوب می شود.
گروه پ.ک.ک از سال 1984 وارد فاز مبارزه مسلحانه شد. این گروه از همان ابتدا با مغالطه مفهوم "دفاع مشروع" از این مفهوم در جهت تحریک افکار عمومی برای گسترش مشی مسلحانه خود استفاده کرد. فرقه ها و گروه های تروریستی که عموماً ماهیت حمله کنندگی و جنگ طلبی دارند و در نقطه مخالفِ دفاع مشروع قرار دارند در قرن معاصر مفهوم "دفاع مشروع" را مصادره کرده و با سفسطه و مغالطه این مفهوم مثبت را در جهت اهداف خود بکار گرفته اند. ببرهای تامیل در سری لانکا، شورشیان مارکسیست - لنینیستِ فارک در کلمبیا و گروه موسوم به حزب کارگران کردستان پ.ک.ک از جمله گروههایی هستند که با استدلال های نادرست و وارونه به مغالطه در زمینه ی دفاع مشروع پرداخته اند. این گروه ها در واقع از یک مفهوم مثبت، تعریف و کارکرد ثانوی ارائه کرده آشوب را اعتراض می نامند، جنگ و خونریزی را دفاع مشروع می نامند . و همانند گروه های خشونت طلب و افراطی نظیر داعش، القاعده و امثالهم خشونت را به اشکال مختلف توجیه میکنند.
در این بین سودا یالان به جنجال سال گذشته تعدادی از فعالین جریان غربگرا در حمایت یکی از فعالین پژاک در ایران پرداخت و نوشت: اونایی که همین پارسال برای آرش صادقی فرت وفرت هشتگ میزدید هیچی خواستم بهتون بگم دوستای آرش دوروز پیش هشت مرزبانمونو شهید کردند.
یکی دیگر از فعالین نیز در این مرود نوشت: هزار سال هم #free و #save بزنید #مجاهدین_خلق و #پژاک تروریستند و کسی که تروریست را به هلاکت برساند یعنی طلایه دار صلح...
پایه و اساس پ.ک.ک با قتل و کُشتن انسان ها بنا نهاده شده است. یک صفحه فیسبوکی متعلق به پ.ک.ک در سالروز آغاز فعالیت مسلحانه پ.ک.ک و به نقل از جمیل بائیک یکی از سران پ.ک.ک می نویسد: «وقتی به میهن (کُردستان ترکیه) برگشتیم ما سوار اتوبوس و تاکسی نمی شدیم و پیاده رفت و آمد می کردیم تا پولِ خرید یک اسلحه کمری (کُلت) را پس انداز کنیم و بوسیله آن یک تُرک تندرو را به قتل برسانیم. وقتی یک تُرک را می کشتیم، صاحبِ دومین کُلت می شدیم. انقلاب باکوور (انقلاب کردستان ترکیه) اینگونه آغاز شد.»
بازهم پای صهیونیستها در میان است
در تفكر این حذب نوعی قرابت و همسانی بین تفكر صهیونیسم و كردگرایی مبتنی بر برگزیده بودن این دو نسل و اینده ساز بودن ،رسالت تاریخی،و قرابت در سرنوشت مشترك هر دو وجود دارد.
به همین دلیل معتقدند كه باید پیوند مشتركی بین حكومت شمال عراق و اسرائیل ایجاد شود.و در یك مقابسه بین نظام های موجود در خاور میانه اعتقاد دارند كه رژیم صهیونیستی دارای دموكراسی استحكام یافته ای است كه باعث قوت این رژیم می باشد. و اگر كشور های منطقه در نتیجه اصلاحات جدی و دموكراتیزاسیون در راستای حل مشكلات خود با اسرائیل گام بر ندارد ،به وضعیت عراق دچار خواهند شد.
البته در این بین یکی از دانشجویان با اشاره به هدف قرارگرفتن سپاه پاسداران توسط غرب در روزهای اخیر و عدم تمایز مرزبان و ارتش و ... از نظر دشمن با سپاه پاسداران نوشت: وقتی از وطنفروشی حرف میزنیم یعنی اینکه هرکسی جلو آنها بایستد مشکل دارند و سپاهی، ارتشی و مرزبان فرقی ندارد.