رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی گفت: اضطراب و ترس گشت ارشاد بر روی برخی دختران و زنان ما تا سالها باقی است و پیامدهای خشونت روانی نامطلوبی برجا میگذارد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، پروانه سلحشوری در دومین همایش ملی خشونت علیه زنان که در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد اظهارداشت: بررسی موضوع خشونت علیه زنان از ابعاد مختلف باید صورت گیرد، زیرا گاهی خود زنان هم در نوع رفتارشان با فرزند دختر و پسر تفاوت هایی قائلند که به خشونت تعبیر میشود.
وی اضافه کرد: باید ببینیم خود ما زنان تا چه میزان خشونت علیه بانوان را ترویج میکنیم و برای نمونه با مدرن شدن جامعه چقدر مردان را از خانواده خود فراری میدهیم تا صله رحم کمتر شود و یا چقدر موضع گیری علیه مادر شوهر و خواهر شوهر داریم که نوعی خشونت است.
رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ایا تاکنون اندیشیده ایم که این رفتار چقدر موجب خشونت علیه زن میشود و در تربیت فرزندان خود برای مقابله با خشونت در جامعه تا چه میزان موفق عمل کرده ایم.
سلحشوری اظهارداشت: متاسفانه رسانه ملی در سطح کلان نتوانسته در آگاه سازی خانوادهها نقش خود را بخوبی ایفا کند و خلاء زیادی داریم که باید با کمک همه رسانهها حل شود.
وی بیان کرد: در جامعه کوچکی قرار داریم که زنان هم خشونت علیه خودشان را تقویت میکنند و گشت ارشاد آسیبهای روانی که به زنان میزند قابل توجه است.
این نماینده مجلس تصریح کرد: اسیب روانی که گشت ارشاد در یک دستگیری و یا برخورد با دختران جوان ما دارد گاهی تا سالها روی افراد باقی میماند و خاطره بدی برجای میگذارد که نوعی خشونت را موجب میشود، اما از آن غافل هستیم.
سلحشوری گفت: به عنوان نماینده مجلس گاهی اوقات نمونه هایی را دیده ام که شاید حجاب دختری زیاد نامناسب هم نبوده، اما یک برخورد غیر اصولی موجب مشکلات روانی برای فرد شده که آسیبهای دیگری را موجب میشود.
زنان مانع صدارت زنان شده اند
وی اظهارداشت: گاهی اوقات وقتی سپردن مسئولیت به بانویی مطرح میشود بیشترین مخالفت از سوی خود زنان آغاز میشود و تا زمانی که ما اینگونه از همدیگر حمایت کنیم نباید انتظار داشته باشیم مردان مسئولی که به هیچ وجه حتی جایشان را به مردان نمیدهند با مدیریت بانوان موافقت کنند.
سلحشوری یادآورشد: مردانی که برای سپردن مسئولیت از صندلی خود هرگز بلند نمیشوند مطمئن باشید برای زنان هیچگاه برنخواهند خواست.
وی یادآورشد: چرا با جامعهای که نمیخواهند زنان به جایی برسند باید ما زنان همراهی کنیم و این موضوع را تشدید کنیم در حالی که باید دانست احترام به زنان در واقع احترام به جامعه و خودمان است.