یک روزنامه آلمانی با استناد به پاسخ وزارت کشور آلمان به یک درخواست حزب چپ این کشور از بازگشت حدود ۵۰ اسلامگرای افراطی زن از مناطق بحرانی به آلمان خبر داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از نشریه "بیلد" آلمان، بر اساس پاسخ دولت آلمان به درخواست فراکسیون حزب چپ این کشور حدود ۵۰ اسلامگرای افراطی زن از مناطق بحرانی در عراق و سوریه به آلمان بازگشته اند.
بر این اساس در مجموع در سالهای گذشته حدود ۹۶۰ اسلام گرای افراطی از آلمان برای پیوستن به داعش به مناطق بحرانی در عراق و سوریه سفر کرده اند که حدود یک سوم آنها در حال حاضر دوباره به آلمان بازگشته اند که از بین آنها بیش از ۱۵ درصد زن هستند. البته دادستانی کل فدرال آلمان به ندرت تا به حال پروندهای را علیه این افراد به جریان انداخته است.
بر اساس اعلام دولت آلمان علیه دو نفر از زنان بازگشته از مناطق بحرانی پرونده تحقیقاتی به اتهام حمایت از سازمان تروریستی و یا عضویت در آن آغاز شده است.
بر اساس این گزارش همچنین نوجوانانی در آلمان به عنوان عناصر خطر که انتظار وقوع حملات تروریستی از طرف آنها میرود طبقه بندی شده اند. اما درباره آمار دقیق آنها اطلاعات مشخصی در دست نیست.
در آلمان حدود ۷۲۰ عنصر خطر شناسایی شده که تعداد آنها بی سابقه بوده است. سازمان اطلاعات داخلی آلمان هم اخیرا درباره خطر اسلام گرایان افراطی زن و کودک و بخصوص آن هایی که از مناطق بحرانی تحت اشغال داعش بازگشته اند هشدار داده است.
همچنین در مناطق تحت اشغال سابق داعش در عراق برخی زنان از آلمان هم در زندان به سر میبرند که در بین آنها برخی افراد زیر سن قانونی وجود دارند که قبلا به داعش پیوسته بودند و حالا برای بازگشت به آلمان تلاش میکنند. این مسئله برای سازمانهای امنیتی آلمانی نگران کننده است.
یک مسئله دیگر این است که برای سیستم قضائی آلمان اقامه دعوی علیه طرفداران زن و کودک داعشی دشوار است چرا که آنها ادعا میکنند تنها عضو خانواده جنگجویان داعشی بوده و هیچ ربطی به اقدامات تروریستی و جنگی نداشته اند.
البته حالا دادستانی کل فدرال آلمان اعلام کرده است که اقدامات سخت گیرانهای را علیه زنان بازگشته از مناطق بحرانی در عراق و سوریه مد نظر قرار میدهد حتی زمانی که آنها در جبهه تروریستها مبارزه نکرده باشند.