به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «دینا روراباکر»، نماینده ایالت کالیفرنیا در مجلس نمایندگان آمریکا که پیشتر که از حملات تروریستی گروه داعش در تهران حمایت کرده بود، در یادداشتی از دولت کشورش خواست دکترین «رونالد ریگان»، رئیسجمهور اسبق آمریکا
این قانونگذار آمریکایی که قبلاً خطابهنویس «رونالد ریگان»، رئیسجمهور اسبق آمریکا بوده با اشاره به اغتشاشات پراکنده اخیر در برخی از شهرهای ایران، از دولت «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا خواسته سیاستی که «ریگان» برای حمایت از مخالفان شوروی سابق به کار بست را درباره ایران در دستور کار قرار دهد.
نماینده جمهوریخواه ایالت کالیفرنیا، با بیان این ادعا که «باراک اوباما»، رئیسجمهور سابق آمریکا از ناآرامیهای پس از انتخابات ایران در سال 2009 (1388) حمایت نکرده سیاست دولت فعلی کشورش به ریاست «دونالد ترامپ» در اعلام حمایت از اغتشاشات را شایسته تمجید دانسته است.
«روراباکر»، در یادداشت خود در «نشنالاینترست» از رسانههای دولتی «صدای آمریکا» و «رادیو فردا» به عنوان «ابزارهای کلیدی» دولت آمریکا برای آگاهسازی معارضان ایرانی از حمایتهای «بالاترین سطوح حاکمیت» در واشنگتن از آنها نام برده است.
او همچنین با بیان اینکه فناوریهایی مانند Firechat و برنامههای گوشیهای هوشمند میتوانند نقش بهسزایی در «اعتراضات» ایران بازی کنند اضافه کرده است: «ایالات متحده بایستی هر اقدامی که میتواند را برای دسترسی مردم ایران به اینترنت ماهوارهای انجام دهد.»
این نماینده جمهوریخواه در بخش دیگری از یادداشت خود سیاستهای ترامپ را به احیای سیاستهای ریگان در دوران جنگ سرد با شوروی تشبیه کرده است.
وی مینویسد: «مردم ایران اکنون آگاه هستند که رئیسجمهور ترامپ، ارتباط آمریکا را با هند مستحکم و با پاکستان، تضعیف کرده است. ممکن است مردم اکنون متوجه شده باشند که یک رهبر حقیقی، شفاف و قابل اتکا ساکن کاخ سفید شده است- یعنی احیای سیاست قاطع ریگان در دوران جنگ سرد.»
«روراباکر» در ادامه از دولت ترامپ خواسته با حمایت از گروههای قومی-مذهبی و مخالفان ایران دکترین ریگان را در قبال ایران در دستور کار قرار داده و نظام جدیدی را در این کشور مستقر کند.
او نوشت: «ما به یک دکترین ایرانی در قبال ایران نیاز داریم- یعنی حمایت از کردها، آذریها، بلوچها، اعراب و پارسیهای ضد حکومت برای تشکیل نظامهای جدید مبتنی بر یک ساختار فدرال تمرکززداییشده.»
وی در پایان یادداشت خود نوشته است: «این بار خدا را شکر، ایالات متحده در کنار معترضان شجاع در ایران ایستاده است. رئیسجمهور ترامپ، این موضوع را کاملاً روشن کرده است.»
«دینا روراباکر» چند ماه پیش از حمله تروریستی داعش به ساختمان پارلمان ایران حمایت کرده بود.
وی در آن زمان گفت: «اخیراً شاهد حمله به ایران بودهایم و حاکمیت ایران معتقد است که نیروهای سنی آنها را هدف حمله قرار دادهاند. من میخواهم این نکته را مطرح کنم و ببینم شما چه فکر میکنید. به نظرتان خوب نیست کاری کنیم که آمریکا از سنیهایی حمایت کند که به حزبالله و شیعیانی که برای ما تهدید هستند، حمله میکند؟ آیا این اقدام خوبی نیست؟»
نماینده کنگره آمریکا اضافه کرد: «اگر خوب است، شاید ترامپ بتواند این را راهبردش قرار دهد که با توجه به اینکه دو سازمان تروریستی در کار هستند، از یک گروه علیه گروه دیگر حمایت بکند.»
وی در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: «شاید این ایده مناسبی باشد که ما کاری کنیم که تروریستهای رادیکال مسلمان با یکدیگر درگیر باشند.»