مشاور شهردار تهران در امور اجتماعی و فرهنگی گفت: در یک هفته اخیر که دمای شهر تهران به زیر صفر رسیده ما ۳ هزار نفر از افراد بی خانمان را به صورت ثابت در ۱۰۶ مرکز نگهداری کردیم و در زمستان اخیر هیچ فوتی در این کلان شهر نداشتیم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک و مشاور شهردار تهران در امور اجتماعی و فرهنگی در بیست و نهمین نشست کمیته دائمی کنفرانس بین المللی احزاب آسیایی اظهار داشت: از حزب موتلفه اسلامی که از احزاب اخلاق گرا و از احزاب خوشنام ایران است تشکر می کنم و امیدوارم این اجلاس بتواند کمک شایانی به توسعه پایدار شهری کند.
وی با اشاره به توسعه سیاسی مبتنی بر توسعه شهری گفت: ما به این باور قطعی رسیدیم که در برنامه سوم شهرداری تهران الگوی جدیدی را برای توسعه طراحی کنیم.
رئیس کمیته ملی المپیک با بیا اینکه ما در نگاه جدید توسعه شهری را مبتنی بر شهر اخلاق گرا و توسعه محور تعریف کردیم، تصریح کرد: برای رسیدن به شهری با این مختصات نیازمند توسعه فرهنگی اجتماعی و اقتصادی هستیم.
وی مشارکت، امنیت، سلامت، اخلاق اجتماعی، محیط زیست شهری، حقوق شهروندی و توجه ویژه به آسیب دیدگاه اجتماعی را از جمله محورهایی عنوان کرد که در برنامه سوم شهر تهران دیده شده است.
صالحی امیری گفت: در یک هفته اخیر که دمای شهر تهران به زیر صفر رسیده ما 3 هزار نفر از افراد بی خانمان و بی سرپرست را به صورت ثابت در 106 مرکز نگهداری کردیم بنابراین در زمستان اخیر هیچ گونه فوتی در این کلان شهر نداشتیم.
به گفته وی به طور ثابت 14 هزار نفر از افرادی که آسیب دیده تلقی می شوند تحت پوشش شهرداری تهران به عنوان سلامت اجتماعی قرار دارند.
صالحی امیری با بیان اینکه در حوزه فرهنگی ما 4 شاخص مشخص را در توسعه دنبال می کنیم، گفت: هویت شهری، توجه اساسی به انسجام اجتماعی، ارزش های حاکم بر تهران و رضایت و اعتماد اجتماعی از جمله این شاخص ها تلقی می شود.
به باور وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی، اساسا در یک نظام مردم سالار و دموکراتیک، احزاب ملاک توسعه قرار میگیرند.
صالحی امیری با تاکید بر اینکه احزاب سیاسی بستر توسعه سیاسی تعریف می شود، گفت: از این منظر برای ما مهم است که توسعه سیاسی اقتصادی و فرهنگی در ذیل توسعه سیاسی سامان یابد.
طبق گفته وی، 89 درصد از نخبگان کشور معتقدند که بستر توسعه، توسعه سیاسی است و باید همه اجزای توسعه ذیل آن باشد و ارتقا سطح دانش سیاسی، شفافیت، پذیرش اصل رقابت، کادرسازی و تربیت مدیران برای نظام سیاسی و قانونمند سازی فعالیت سیاسی بخشی از توسعه سیاسی است.
صالحی امیری در پایان گفت: محصول توسعه اجتماعی فرهنگی و اقتصادی توسعه سیاسی خواهد بود و توسعه سیاسی زیر ساخت توسعه ملی محسوب می شود و از این منظر الزاما ما باید در این شهر توسعه سیاسی را در سطوح شهروندان گسترش دهیم.