به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صفیالله صفایی ، از حضور 250 دانشجو در این جشنواره خبر داد و افزود: از 500 واحد مراکز دانشگاههای پیامنور مراکز استانهای سراسر کشور در این جشنواره 4 روزه در روزهای 19 تا 22 اسفندماه در دانشگاه پیامنور همدان حضور خواهند داشت.
وی اظهار کرد: هدف از برگزاری این جشنواره فراهم کردن زمینه بروز و ظهور فعالیتهای موفق جمعی و گروهی دانشجویان فعال در عرصههای مختلف کانونها، شناسایی و معرفی استعدادها و خلاقیتهای فردی و گروهی موجود در کانونها، ایجاد فضای مناسب برای رقابت مثبت میان کانونهای فرهنگی و هنری، اجتماعی و مذهبی در سطح کشور، فراهمسازی بستر آشنایی جامعه با توانمندیهای موجود در کانونها و ایجاد فضای مناسب برای تعامل و همکاری مشترک میان کانونهای دانشگاهها با یکدیگر و نهادها و سازمانهای خارج از دانشگاه برگزار میشود.
صفایی با بیان اینکه در هر یک از غرفهها، کانونها میتوانند فعالیتهای فرهنگی و برنامههای خود را به نمایش بگذارند، ادامه داد: در قالب 31 غرفه توانمندیهای کانونهای دانشجویی دانشگاهها ارائه میشود و در پایان زمان جشنواره به غرفههای برتر جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
وی جشنواره را شامل دو بخش علمی و داوری و اجرایی دانست و گفت: کمیته علمی این جشنواره شامل بخشهای دینی و مذهبی، اجتماعی، ادبی و هنری، فرهنگ و اندیشه و نمایشگاهی است و از دیماه سالجاری آثار شرکتکننده در این جشنواره از طریق سایت و دبیرخانه دریافت شده است.
صفایی کانونهای فعال در حوزههای دینی و مذهبی را معرفی کرد و یادآور شد: قرآن و عترت، نماز و نیایش، اسلامشناسی، امر به معروف و نهی از منکر، عفاف و حجاب، مراسم و اعیاد مذهبی، مهدویت و اهلبیت(ع)، هیئتهای مذهبی، دفاع مقدس و ایثار و شهادت از جمله مباحث کانونهای دینی، مذهبی است.
وی کانونهای فعال در حوزه اجتماعی را برشمرد و خاطرنشان کرد: آسیبهای اجتماعی، جهادی، ایرانشناسی و گردشگری، محیط زیست، هلالاحمر، نجوم ، ورزش، کانونهای خاص ویژه معلولان، کانونهای خیره و مهارتهای زندگی از جمله مباحثی است که در کانونهای اجتماعی به آن پرداخته میشود.
رئیس دانشگاه پیامنور همدان کانون شعر و ادب، فیلم و عکس، هنرهای نمایشی، صنایع دستی و موسیقی را از جمله کانونهای بخش ادبی و هنری دانشجویی معرفی کرد و افزود: کانون سیر مطالعاتی، مطالعات فرهنگی، مطالعات زنان، نشر و اندیشه، گفتگو، کتاب و کتابخوانی، پژوهشی و فرهنگی از جمله کانونهای بخش فرهنگ و اندیشه دانشجویی هستند.
وی در ادامه بیان کرد: برگزاری امور تفریحی و فوقبرنامه بازدید از اماکن زیارتی و سیاحتی، برنامههای فرهنگی، نشستهای فرهنگی و هنری و انتخاب برترین هر حوزه از دیگر برنامههای این جشنواره است و پیوند دانشجویان دانشگاهها با یکدیگر و ایجاد انگیزه برای حضور دانشجویان در کانونهای فرهنگی دستاورد مهمی است که در راستای برگزاری این جشنواره پیگیری میشود.
صفایی برگزاری نشستها و کارگاههای آموزشی در حوزه مدیران و کارشناسان و دبیران و گروههای مختلف دانشجویی را به عنوان برنامههای جنبی برگزاری جشنواره کانونهای فرهنگی دانشجویی مطرح کرد و گفت: با این حرکت خودجوش در شکوفایی استعدادهای دانشجویی و رویش جوانههای هنر و ادب و آغاز یک راه جدید برای استعدادهای دانشجویان کشور است.