معاون امور آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران گفت: حجم کمکهای مردمی به جمعیت هلال احمر در هنگام وقوع زلزله در استان کرمانشاه بیسابقه بود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مرتضی اکبرپور امشب در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان قم در سالن جلسات امام جواد (ع) استانداری با اشاره به کارگاههای آموزشی مدیریت بحران اظهار کرد: این کارگاهها در طی چهار شبانه روز در پنج منطقه برگزار شد و کارگاهها مورد توجه نماینده سازمان ملل متحد قرار گرفت.
وی ادامه داد: سازمان مدیریت بحران به دنبال استقرار سامانه فرماندهی حادثه به صورت پایلوت در استان قم است و این سامانه تواناییهای مدیران استان را افزایش میدهد و آنها دیگر در هنگام وقوع حوادث غافلگیر نخواهند شد.
معاون امور آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران افزود: حجم زیادی از نیروهای آشنا به مدیریت بحران را در کشور داریم، همچنین مدیریت بحران در مقاطع مختلف در دانشگاههای ایران تدریس میشود و حرکت در این زمینه نسبت به گذشته بهتر است.
اکبرپور با اشاره به پیچیده بودن مدیریت بحران زلزله اظهار کرد: در هنگام وقوع یک زلزله دستگاههای مختلف با فرهنگهای متنوع به میدان میآیند که این مسأله را پیچیده کرده است.
وی ادامه داد: حجم کمکهای مردمی به جمعیت هلال احمر در هنگام وقوع زلزله در استان کرمانشاه بیسابقه بود.
معاون امور آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران با اشاره به ابعاد مختلف مدیریت بحران اظهار کرد: خانواده مدیریت بحران دارای سه ضلع مدیریت اجرایی، رسانه و جامعه علمی است، در هنگام وقوع بحران تنها نباید عملکرد مدیریت اجرایی نقد شود، نقد رسانه و جامعه علمی در این زمینه هم ضروری است.
اکبرپور در پایان خاطرنشان کرد: روند تغییرات اجتماعی در کشور به خوبی رصد نمیشود، بررسی این تغییرات لازم است تا بدانیم که تغییرات جامعه چه تأثیراتی بر مدیریت بحران میگذارد.