به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ابراهیم اصغرزاده در گفتوگویی ضمن منفعل و ضعیف خواندن دولت - ازجمله در حوزه اقتصادی - گفت: اصلاحطلبان در درون دچار شکاف شدهاند. گروهی که «اصلاحطلبان بوروکرات» هستند - یعنی اصلاحطلبانی که در هر شرایطی میخواهند وضع موجود را توجیه کنند - اینها معتقد هستند ما باید با همان فرمانی که جامعه را به دو دسته تندرو و کندرو یا افراطی و اعتدالی تقسیم میکند، جلو برویم. این گروه در دولت هستند و روزه سکوت هم گرفتهاند.
وی میافزاید: برخی فکر میکنند اصلاحطلبی یعنی به نوعی وضع موجود را توجیه کردن. اینها بیشتر اصلاحطلبان پفکی و نمایشی هستند.
عضو شورای شهر اول (منحله) تهران میگوید: این گروه درباره مسائل مختلف فکر میکنند. شاید حتی کشور به مدیریت مثلا آهنین نیاز دارد. وقتی با این گروه صحبت میکنید، میگویند دموکراسی و آزادی در طبقه چهارم یک ساختمان قرار دارد و فونداسیون و طبقه اول این ساختمان توسعه اقتصادی و امنیت است. اینها معتقدند در ابتدا باید امنیت و اقتدار و ثروت ایجاد کنیم و بعد سراغ طبقات بالا برویم؛ اما بخش دیگر اصلاحطلبان معتقدند لزومی ندارد که تمام هویت اصلاحطلبی را پای دولت و وضع موجود بریزیم. ما باید بدانیم که بخشهایی از جامعه از ما عبور خواهند کرد؛ بنابراین باید گفتمان اصلاحطلبی را ارائه دهیم که قادر باشد به مسائل جدید جواب بدهد. برای این هدف، لازم است تعریفی از این نوع اصلاحطلبی دربرابر اصلاحطلبی پفکی ارائه کنیم.
وی با اشاره به سرخوردگی مردم از روحانی گفت: اصلاحطلبان در مواجهه با دی ماه 96 اعلام کردند که غافلگیر شدند. وقتی میگویند که غافلگیر شدیم، یعنی نمی دانستند زیر پوست شهر و جامعه چه میگذرد. یعنی مثلا از وضعیت حقوق معوق کارگران خبر نداشتند. یک نفر آنها نمیگفت که ما آزادی میخواهیم یا سهم در قدرت را طلب نکردند. میگفتند حقوق معوق ما را بدهید؛ بازنشستگان، گروههای ضعیف شهری و تهیدستان هم همینطور. اصلاحطلبان از این وضع خبر نداشتند. خود دولت هم خبر نداشت. یکی از گزارشهای رسمی مستند شده که حوادث دیماه 96، بدون ریشه نبوده است. در شهرهایی که تظاهرات رخ داد، ماههای قبل و حتی سال قبل هم اعتراضهایی صورت گرفته بوده است. این نشان میدهد که ما به لحاظ سیستماتیک کور شده و نمیتوانستیم اعتراضات را پیشبینی کنیم. به همین دلیل اعلام کردند غافلگیر شدند.
اصغرزاده ادامه میدهد: اصلاحطلبان قافیه را باختند و دو شقه شدند. یک شق، آنهایی که در دولت بوده و رفتار بوروکراتیک دارند و یک گروه همان منتقدانی که معتقدند چرا نباید به مطالبات عمومی جامعه توجه کرد. یک تخممرغ میتواند جامعه را ملتهب کند. یا حتی همین نابسامانی ارزی نشان داد که این دولت، دولت ضعیفی است.
سخنان اخیر اصغرزاده مبنی بر ضعیف و ناکارآمد ارزیابی کردن دولت و لزوم فاصلهگذاری با آن در حالی است که اصغرزاده و عبداله ناصری چند سال پیش، دولت روحانی را رحم اجارهای اصلاحطلبان خوانده بودند.
منبع:کیهان