محمود حجتی وزیر کشاورزی طی نامهای رسمی به شورای اسلامی شهر تهران انصراف قطعی خود از نامزدی شهرداری تهران را اعلام کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمود حجتی یکی از نامزدیهای تصدی شهرداری تهران در خلال برگزاری شصتمین جلسه شورا انصراف قطعی خود از نامزدی شهرداری تهران را طی نامهای به شورا یاسلامی شهر تهران اعلام کرد.
متن نامه مذکور به شرح ذیل است:
رییس و اعضای محترم شورای شهر تهران
با سلام و عرض ارادت، همانگونه که مستحضرید بدنبال بحث انتخاب شهردار تهران با رجوع به تعدادی از اعضای محترم شورای شهر، اقشار مختلف و نخبگان کشور و اصرار بر پذیرش پیشنهاد نامزدی مسئولیت خطیر شهرداری در خدمت به مردم عزیز و شریف تهران، اینجانب موافقت مشروط خود را بی نامزدی اعلام و اعضا محترم شورا نیز نام اینجانب بعنوان یکی از کاندیداها اعلام نمودند که وظیفه خود میدانم مراتب تقدیر، تشکر و سپاس خود را از حسن ظن، لطف و محبت اعضا محترم شورای شهر اعلام نمایم.
با توجه به مسئولیت کنونی اینجانب در دولت، تصدیق خواهید فرمود: پذیرش مسئولیت جدید منوط به اجازه و موافقت مقامات عالی رتبه نظام است که در این برهه حساس بر ادامه خدمت اینجانب در مسئولیت فعلی تاکید نمودند؛ لذا ضمن تشکر از حسن اعتماد اعضای محترم شورا که منبعث از آرای قاطبه مردم تهران میباشد و با تشکر از کلیه اقشار و برگانی که ابراز لطف نمودند، ضمن عذر خواهی، انصراف خود را از نامزدی شهرداری اعلام مینمایم. اینجانب خدمت به مردم را جز وظایف خطیر و ملی خود دانسته و با توجه به مجموعه اقتضائات پیش آمده و به منظور تداوم راهی که بواسطه حضور در دولت بر عهده این حقیر گذارده شده، هیچ فرصتی را برای خدمت به میهن اسلامی فروگذار نکرده و امیدوارم حاصل تلاشها و نتیجه انتخاب اعضای محترم شورا به خیر و صلاح و مایه عزت بیشتر مردم بزرگوار تهران باشد. مجددا برخود لازم میدانم، از ابراز لطفی که طی این مدت نسبت به اینجانب شده است سپاسگذاری نمایم.
تجربه شورای شهر اول و کنونی نشان می دهد بهترین حالت ممکن برای اداره شهر همان است که مردم در انتخابات شوراها، شهردار راهم انتخاب کنند .زیرا دراین صورت مردم تکلیفشان زودتر معلوم میشه.البته اگر انتخابشان مانند انتخاب دولت کنونی نباشد.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.