به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، اعتراضات عمومی علیه نژادپرستانهترین قانون رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی با گذشت 10 روز از تصویب آن در کنست، ادامه دارد.
صدها نفر از ساکنان شهر تلآویو شامگاه شنبه با تجمع در میدان «هابیما» به تصویب قانون موسوم به «کشور ملی یهود» در پارلمان رژیم صهیونیستی اعتراض کردند.
به نوشته وبگاه «یدیعوت آحرونوت» تظاهراتکنندگان با حمل پلاکاردهایی با نوشتههای «اینجا خانه همه ما است» اعلام کردند که این قانون علاوهبر «تبعیضآمیز» بودن، تفرقهافکنانه و غیرضروری بود.
در این تظاهرات گروهی از جامعه دروزیهای فلسطین اشغالی نیز حضور داشتند.
در بیانیه پایانی این تظاهرات اعلام شد: «اکنون چگونه میتوان جوانان دروزی را به ثبتنام در ارتش و کمک به این دولت، که آنها را از خود نمیداند، مجاب کرد؟ تکلیف (اقلیتهایی) که اکنون در ارتش خدمت میکنند چه میشود؟ با توجه به این قانون تفرقهافکنانه و غیرضروری، آنها فعلا یک مزدور هستند».
پیشتر دو وزیر کابینه رژیم صهیونیستی نیز با ابراز ندامت از تصویب قانون «کشور یهود» اعلام کرد که این قانون دارای اشتباهاتی است.
سه نماینده پارلمان رژیم صهیونیستی «کنست» از جامعه دروزیها، از دیوان عالی خواستهاند تا این قانون را ملغی اعلام کند یا حداقل بخشهایی از آن را که نقض حقوق اساسی از جمله حق برابری است، حذف کند. آنها میگویند در این قانون، اقلیتها هیچ جایگاهی ندارند. این قانون دروزها و دیگران را بدون در نظر گرفتن خدماتی که به رژیم صهیونیستی ارائه میکنند، از حقوق اساسی محروم میکند.
پارلمان رژیم صهیونیستی در تاریخ 28 تیر طی جلسه رایگیری نهایی، لایحه نژاپرستانه «کشور ملی یهود» را تصویب و به قانون تبدیل کرد تا بدین ترتیب زمینه قانونی برای حذف اعراب و مسلمانان را فراهم کند.
این طرح که با 62 رأی موافق، 55 رأی مخالف تصویب شد، تمام سرزمین فلسطین را کشوری فقط برای یهودیان اعلام کرده و فلسطینیان را از تمام حقوق شهروندی و انسانی محروم میکند. همچنین با حذف زبان عربی از مدارس، زبان عبری تنها زبان رسمی این منطقه شناخته خواهد شد.