معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: حتما یک نیروی دریایی ممتاز و برجسته میخواهیم که امنیت را در دریاها برقرار کند و اگر در این حوزه قدرت نداشته باشیم دیگران منابع خلیج فارس را به تاراج میبرند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر دریادار حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش در جمع کارکنان سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع با اشاره به موقعیت ژئوپلوتیک کشورمان از لحاظ جغرافیایی اظهار داشت: کشورمان در موقعیتی قرار گرفته که هم در شمال و هم در جنوب دریا دارد؛ در شمال ۷۰۰ تا ۸۰۰ کیلومتر مرز دریایی و در جنوب نزدیک ۱۲۰۰ کیلومتر در خلیج فارس مرز داریم که یک مزیت مهم برای کشور است.
وی با بیان اینکه ۹۰ درصد صادرات و واردات کشور از طریق یک سوم مرز دریایی انجام میشود، افزود: خلیج فارس که به انبار انرژی دنیا معروف است فقط یک راه به بیرون دارد و آن هم تنگه هرمز است.
سیاری با بیان اینکه از سواحل مکران به دریاهای آزاد وصل میشویم، ادامه داد: فرمانده معظم کل قوا فرمودند: ما از طریق سواحل مکران به چهار گوشه دنیا راه داریم و ببینند چه موقعیت ویژهای برای ما به وجود میآورد.
معاون هماهنگ کننده ارتش با بیان اینکه این موقعیت دریایی باید باعث توسعه دریامحور کشور شود، گفت: حتما یک نیروی دریایی ممتاز و برجسته میخواهیم که امنیت را در دریاها برقرار کند و اگر در این حوزه قدرت نداشته باشیم دیگران منابع خلیج فارس را به تاراج میبرند.
سیاری با بیان اینکه توسعه سواحل مکران توسعه کشور را به دنبال دارد، تصریح کرد: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) فرمودند: سواحل مکران و دریای عمان و حضور در منطقه یک گنج و ذخیره است؛ لذا نیروی دریایی ارتش در تلاش برای تحقق این فرمان فرمانده معظم کل قواست.
وی زیرساخت، نیروی انسانی مناسب و تجهیزات را سه مولفه برای حضور قدرتمند در آبهای آزاد برشمرد و گفت: در حال حاضر حفاظت از خلیج فارس برعهده نیروی دریایی سپاه است و نیروی دریایی ارتش هم از شرق جزایر لارک تا مدار ۱۰ درجه باب المندب و خلیج عدن حضور دارد لذا برای انجام این ماموریتهای مهم نیازمند تجهیزات مدرن هستند که در اینجا اهمیت صنایع دریایی وزارت دفاع مشخص میشود.
معاون هماهنگ کننده ارتش با بیان اینکه سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع باید تجهیزات متناسب با ماموریت نیروهای مسلح در آبهای آزاد طراحی و تولید کند، اضافه کرد: امروز به دستاوردهای سازمان صنایع دریایی افتخار میکنیم.