به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،ششمین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور شامگاه امروز (دوشنبه ۲۱ آبان) به ریاست عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور و با حضور اعضای ستاد، در محل وزارت کشور برگزار شد.
در این جلسه همانند جلسات پیشین، پس از بررسی اخبار مهم حوزه اقتصادی و ارائه گزارش کارگروه های تخصصی، تصمیمات لازم، متناسب با آخرین شرایط رسانه ای کشور اتخاذ شد.
وزیر کشور در ابتدای ششمین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور گفت: فضای کلی جامعه درخصوص دغدغه ها و نگرانی های موجود خوب است. این موضوع به دو دلیل است؛ اول فضای روانی جامعه به خوبی مدیریت شد و رسانه ها نقش موثر و سازنده ای ایفا کردند و دوم واقعیت موجود در جامعه است که در قیمت کالا و ارز تغییر چندانی نکرد.
وزیر کشور ادامه داد: این موفقیت ها هم به دلیل اقدامات مناسب ستاد و هماهنگی خوب دستگاههای اجرایی و نهادهای مرتبط و هم مخالفت ها و عدم همراهی کشورهای دیگر با دولت آمریکا بود که بازتاب رسانه ای خوبی هم داشت و جا دارد از همگان بابت این هماهنگی و همراهی تشکر کنم.
وی تصریح کرد: اربعین امسال یک ماه نشاط، همدلی و هماهنگی را در جامعه ایجاد کرد و اثر خوبی بر روحیه مردم گذاشت در ادامه نیز مردم در سیزده آبان با حضور گسترده و بیسابقه خود و با آن شعارهای خلاقانه و دفاع جانانه از کشور، نشاطی در راهپیمایی این روز ایجاد کردند که بازتاب بین المللی زیادی داشت و مردم عزیز کشورمان با حضور خود نگذاشتند رئیس جمهور آمریکا به سیزده آبان مدنظر خود برسد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در حوزه رسانه ای انجام شده است، افزود: هنرمندان و افراد شاخص جامعه در این زمان حساس اقدام شایسته ای در دفاع از مردم انجام دادند و بازهم میتوانند در ایجاد همدلی بیشتر در بحث تحریمها در سطح جامعه و حتی در عرصه جهانی نقش ایفا کنند.
رحمانی فضلی افزود: وزارت جهادکشاورزی و صنعت، معدن و تجارت و نهادهای مرتبط در زمینه تثبیت قیمت ها و نظارت بیشتر اقدامات مناسب، به موقع و موثر انجام دهند و اطلاع رسانی لازم در این خصوص به هنگام صورت گیرد.
وزیر کشور تاکید کرد: در جلسات ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور باید شاخص قیمت کالاها، افزایش قیمتها و علل افزایش آنها بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شود.
وی در پایان این جلسه خاطرنشان کرد: نظارت بخشی از کار است و اطلاع مردم از قیمت ها بحث دیگری است. مردم باید از قیمتها مطلع باشند و همچنین جایی برای شکایت داشته باشند. این موضوع موجب دلگرمی آنها خواهد شد که بدانند نظارت جدی صورت میپذیرد.
دوره اول ی روحانی میگفت ما نگذاشتیم قیمت ها بیشتر افزایش پیدا کند در دوره دوم سرسام آور قیمت ها را افزایش دادند حالا هم میگویند باید قیمت ها تثبیت شود
قیمت میلگرد کیلویی 2040 تومان بوده حالا شده نزدیک 8000 تومن بقیه مصالح که بماند زعفران 36000 تومنی شده 50000 تومن بقیه مواد غذایی که بماند... دولت بجای نظارت بر قیمت ها نشسته بالا رفتن قیمت ها و بدبختی مردم رو نظاره میکنه