فرمانده کل سپاه گفت: آنچه امروز بسیج و سپاه در مناطق مرزی برای رفع فقر و محرومیت انجام میدهد به نوعی کمک رسانی به وظایف دولت است و لذا امیدواریم دستگاههای دولتی به این مهم اهمیت بیشتری بدهند
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم افتتاحیه ۵۴۰۰ پروژه عمرانی قرارگاههای محرومیت زدایی نیروی زمینی سپاه ضمن گرامیداشت یاد شهدای انقلاب اسلامی به ویژه شهدای تلاش گر مناطق مرزی و محروم بیان کرد: عزیزان نیروی زمینی سپاه در مناطق شمال غرب و جنوب شرق که از نظر جغرافیایی و ارتباط با کشور برای ناامنی مستعد است تلاشهای چشمگیری داشته و اگر زحمات این عزیزان نبود امروز بدون شک کشور مشکلات عدیده امنیتی داشت.
فرمانده کل سپاه پاسداران ادامه داد: رویکرد مردم داری، رسیدگی به مشکلات مردم، استفاده از خود مردم در برقراری امنیت و محرومیت زدایی در دستور کار نیروی زمینی قرار دارد و امروز شاهدیم با تمام توان در خدمت مردم بزرگ و غیور این مناطق هستند.
سردار جعفری با بیان اینکه ماموریت نیروی زمینی سپاه برقراری امنیت است، تصریح کرد: نیروی زمینی علاوه بر برقراری امنیت به محرومیت زدایی در مناطق محروم مبادرت دارد چرا که با سپاه با تمام نیروهای مسلح جهان فرق دارد.
وی افزود: امروز قریب به ۲۰ هزار بسیجی حقوق بگیر در دو منطقه محروم شمال غرب و جنوب شرق مشغول برقراری امنیت هستند و این همان سازماندهی نیروهای مردمی جهت برقراری امنیت پایدار است. البته هنوز برای پیشرفت در برقراری امنیت کامل پایدار کارهای زیادی باید انجام دهیم.
فرمانده کل سپاه پاسداران اضافه کرد: دولت نیز باید در برقراری ارتباط با همسایگان جهت ایجاد امنیت در مناطق مرزی همراهی بیشتری داشته باشد.
سردار جعفری افزود: نکته دیگر در بحث محرومیت زدایی کمک اساسی دولت است در واقع رفع فقر و محرومیت زدایی از وظایف اصلی دولت میباشد.
وی ادامه داد: همان طور که رهبری فرمودند: فاصله بین فقیر و غنی بعد از انقلاب اسلامی بسیار کاهش یافت و نسبت به سایر کشورهای جهان خیلی پایین است و این آمار از طرف سازمانهای جهانی اعلام میشود.
فرمانده کل سپاه پاسداران اضافه کرد: علت اینکه محرومیت و فقر در کشور ما خیلی به چشم میآید این است که رشد سطح زندگی اقشار متوسط بسیار بالا بوده است و لذا چهره فقر در ایران چشمگیر است.
سردار جعفری ادامه داد: یکی از موضوعات مهم دیگری که در محرومیت زدایی باید به آن توجه شود تقسیم درست و متناسب منابع و تمرکززدایی از کلان شهرها است.
وی اظهار داشت: آنچه امروز بسیج و سپاه در مناطق مرزی برای رفع فقر و محرومیت انجام میدهد به نوعی کمک رسانی به وظایف دولت است و لذا امیدواریم دستگاههای دولتی به این مهم اهمیت بیشتری بدهند.
فرمانده کل سپاه پاسداران افزود: اگر مطالبه گری از دستگاه هیا اجرایی کشور در دستور کار قرار نگیرد رفع محرومیت با سرعت قابل قبولی پیش نخواهد رفت ما به عنوان پاسدار و بسیجی باید صدای مردم مستضعف باشیم. لازم هم نیست سراغ شخص وزیر یا استاندار برویم اگر در منطقه خود مشکلات مردم مستضعف را به مدیران مربوطه منتقل کنیم و در رسانههای داخلی و محلی به درستی نشان دهیم محرومیت زدایی سرعت میگیرد، اما اگر دولت و دستگاههای اجرایی پای کار نیایند همچنان شاهد این معضلات خواهیم بود.
سردار جعفری تصریح کرد: علاوه بر مطالبه گری و گفتن مشکلات باید بتوانیم راهکار ارائه دهیم و در کنار رسانهای کردن مسائل از مشارکت خود مردم در حل موضوعات بهره ببریم.
وی ادامه داد: در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی حدود ۴۰ هزار پروژه محرومیت زدایی از ۱۲ بهمن شروع خواهد شد و ظرف مدت کمتر از ۶ ماه به اتمام میرسد.
فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به تحریمهای ظالمانه و مشکلات معیشتی مردم بیان کرد: درست است که در جنگ اقتصادی قرار داریم و تحریمها اثر گذاشته است، اما اگر به منابع و نیروی انسانی کشور و توانمندیهای داخلی و همچنین روشهای اسلامی ایرانی توجه شود تمام مشکلات مرتفع خواهد شد. اگر به اقتصاد مقاومتی و نگاه به داخل که رهبری همواره توصیه میفرمایند جامه عمل بپوشانیم حتما موفق خواهیم بود. سردار جعفری اضافه کرد: ۴۰ سال تلاش کردند تا انقلاب اسلامی زمین گیر شود و ایران پیشرفت نکند، اما ایران اسلامی و ملت بزرگ آن محکم و متحد روی اهداف، آرمانها و حق خود ایستاده اند به همین دلیل است که هر روز شاهد پیروزیهای بزرگی در منطقه و محور مقاومت هستیم.
وی افزود: امروز در جنگ نرم دشمنان که حوزههای اقتصادی، سیاسی و فرهنگی را نشانه گرفته است با تمام توان دست در دست هم دشمن را شکست خواهیم داد.
فرمانده کل سپاه پاسداران تصریح کرد: با وجود پیشرفتهای بسیار چشمگیری که در زمینههای مختلف داریم، اما در اطلاع رسانی و کار رسانهای ضعیف هستیم.
سردار جعفری افزود: اگر در این پیشرفتها به مناطق محروم و عدالت توجه بیشتری میشد امروز شاهد این ضعفها و آسیبها نبودیم.