عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با بیان اینکه مرحوم حبیبی زمینه جوانگر ایی را در مؤتلفه فراهم کرد، گفت: نتیجه این رویکرد را در کنگره اخیر حزب مؤتلفه و انتخاب شورای مرکزی که با حضور متعدد جوانان همراه است، میبینیم.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی، با اشاره به سوابق و ویژگیهای شخصیتی مرحوم محمد نبی حبیبی دبیرکل فقید این حزب اظهار داشت: آقای حبیبی در دوران حدود بیست سالی که در سمتهای مختلف حزب از دبیر اجرایی و قائم مقام دبیرکل تا دبیرکلی بعد از پایان مسئولیتهای اجراییاش در کشور عهدهدار مسئولیت بود، روند رشد و کمالی را در حوزه کار تشکیلاتی و حزبی دنبال کرد که این روند موجب شد تجربه گرانسنگ اجرایی و مدیریتی و انقلابی ایشان در قبل و بعد از انقلاب در پیشبرد اهداف مؤتلفه و جبهه اصولگرایی نقش مؤثری ایفا کند.
وی با بیان اینکه مؤتلفه به خاطر شاکله و جایگاهی که بین علما، روحانیت و جامعه متدین کشور دارد مورد مطالبه جامعه قرار میگیرد، اظهار داشت: این امر نیازمند این است که شخصیتهایی که مسئولیت حزب و دبیرکلی این تشکیلات را برعهده دارند، هم از مبانی فکری قوی اسلامی برخوردار باشند و هم در مرجعیت و رهبری انقلاب کاملا قوی و ثابتقدم باشند و هم به آرمانها و مرامنامه حزب که تحقق جامعه نمونه اسلامی است، پایبندی همراه با تلاش و برنامه نشان دهند.
ترقی ادامه داد: آقای حبیبی با همین ویژگیهای شخصیتی تلاش کرد به چند نکته مهم توجه ویژه داشته باشد. حفظ و تقویت رابطه روحانیت با علما و مراجع، پیمودن حرکت حزب در مسیر ولایت و خط رهبری، متکی کردن تشکیلات به سیستم و خارج کردن از تکیه به اشخاص و افراد، حرکت و تلاش در جهت انسجام نیروهای انقلابی و اصولگرا و همچنین تلاش برای اینکه حزب برنامهای برای اداره کشور داشته باشد، از جمله تلاشهای حبیبی در دوران فعالیتش در حزب مؤتلفه بود.
وی تأکید کرد: حبیبی در این سالها با خلوص، صداق و پشتکار قابل توجه، این محورها را دنبال کرد و تا حد زیادی به نتیجه رساند.
ترقی در تشریح تفاوتهای حبیبی با دبیرکل سابق این حزب اظهار داشت: تفاوت اول اینکه ایشان صددرصد زمان خود را برای کار حزبی میتوانست بگذارد، ولی آقای عسگراولادی به دلیل مسئولیتهای متعددی در نظام داشتند، امکان اختصاص زمان کامل برای حزب را نداشتند.
وی افزود: از جهتی نیز، چون به لحاظ مبانی فکری و سبقه تفقه دردین، آقای عسگراولادی از جایگاه بالاتری برخوردار بودند و به همین دلیل آقای حبیبی برای پر کردن این خلأ، به خرد جمعی و مشاوره رجوع میکرد تا تصمیمگیریها از جامعنگری بیشتری برخودار باشد.
ترقی در پایان با بیان اینکه حبیبی با سعهصدر، فروتنی و میدان دادن به جوانان و فراهم کردن بستر برای نسل جوان در حزب، زمینه جوانگر ایی را در مؤتلفه فراهم کرد اظهار داشت: نتیجه این رویکرد را در کنگره اخیر حزب مؤتلفه و انتخاب شورای مرکزی که با حضور متعدد جوانان همراه است، میبینیم.