جواد کریمی قدوسی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اولین جلسه دادگاه حسین فریدون، برادر رئیس جمهور اظهار داشت: حسین فریدون همان روز اول دولت دوازدهم از سمت دستیار ویژه رئیس جمهوری که در دولت قبل برعهده داشت عزل شد و از آن زمان مراحل تحقیق، بازجویی و بررسی پرونده او در دست اقدام قرار گرفت.
کریمی قدوسی تصریح کرد: در آخرین جلسه فراکسیون نمایندگان ولایی که از آقای اژه ای دعوت کرده بودیم درباره زمان تشکیل دادگاه حسین فریدون سوال کردیم که وی اعلام کرد تحقیقات در حال تکمیل است و به زودی دادگاه حسین فریدون و مهدی جهانگیری برگزار خواهد شد.
نماینده مردم مشهد با اشاره به مدت یک ساعت و نیمه قرائت کیفرخواست حسین فریدون تاکید کرد که کیفرخواستی که فقط قرائتش یک ساعت و نیم طول بکشد معلوم است مسائل سنگینی در بردارد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی برگزاری دادگاه حسین فریدون را خبری مسرتبخش خواند که میتواند اعتماد افکار عمومی به دستگاه قضا را افزایش دهد و آرامش را در سطح جامعه به همراه داشته باشد چراکه مردم در حال حاضر در شرایط بداقتصادی قرار دارند و بخشی از مشکلات خود را ناشی از نفوذ برخی افراد در دستگاههای اقتصادی و سواستفاده و فسادهای مالی آنها میدانند.
وی یادآور شد: اولین خواسته مردم در هر شرایطی مبارزه با فساد در سطح دانه درشت ها است. مردم همواره اعلام میکردند ما سلطان سکه را مفسد دانه درشت اقتصادی نمیدانیم بلکه از نظر ما حسین فریدون دستیار ویژه رئیس جمهور متهم دانه درشت اقتصادی است. همانطور که در دوره قبل آقای رحیمی معاون اول رئیس جمهور از جمله این افراد بود و دستگاه قضا وی را محاکمه کرد.
نماینده مردم مشهد گفت: استمرار این رویه به تدریج به یک قاعده ای در نظام جمهوری اسلامی تبدیل خواهد شد و نشان می دهد که برای قوه قضاییه هیچ تفاوتی میان گدا و سلطان، فقیر و غنی نیست.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به غیرعلنی بودن دادگاه فریدون، تصریح کرد: سوال اینجاست که چرا علی رغم اینکه مقرر بود دادگاه ها به صورت علنی برگزار شود، محاکمه حسین فریدون علنی صورت نمیگیرد؟! ما از قوه قضائیه انتظار داریم دادگاه حسین فریدون و مهدی جهانگیری را به صورت علنی برگزار کنند و تمامی مطالب این دادگاه به اطلاع عموم برسد.
عضو کمیسیون امنیت ملی برگزاری دادگاههای علنی را به نفع نظام دانست که انقلاب را بیمه میکند و موجب میشود از این پس کسانی که به پست و مقام می رسند خود را مصون نداند و به ارکان نظام چنگ نزنند.
وی در پایان با بیان اینکه در مجموع از اقدام قوه قضاییه تشکر میکنم خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه مبنای دستگاه قضایی اقتدار علوی است، باید اقتدار و فرهنگ علوی در حکومت اسلامی به مردم نشان داده شود.
چون با یه رودربایستی ۱۰ سال محکومیت یه مجرم ممکنه جابجا بشه و کم بشه چون با یه رودربایستی میشه وثیقه ۵۰ میلیاردی گذاشت که یه متهم رو آزاد کرد
با یه رودربایستی ممکنه نتونی درخواست بعضی ها رو رد کنی و یه جاسوسی رو آزاد کنی که طعم آدامس رییس جمهور رو هم میدونست
اینها متأسفانه رخ داده
کاش برخی از قضات کشور با خدا رودربایستی میداشتند و همون رفتاری رو با دانه درشت های متخلف میداشتند که حجت خدا امیرالمؤمنین (ع ) با کارگزاران متخلف حکومتی همچون ابن هرمه( مأمور بازار اهواز ) داشت