استاندار لرستان بابیان اینکه همه امکانات و توان خود را برای حل مشکل سیلزدگان به کار گرفتهایم گفت: بخش عمدهای از خسارات را جبران میکنیم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید موسی خادمی امشب در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت امدادرسانیها به مناطق سیلزده استان اظهار داشت: هماکنون در حال پیگیری وضعیت زیرساختی شهرها و روستاها هستیم و هر شب طی جلسات ستاد بحرانی که داریم اقدامات انجامشده در طول روز موردبررسی قرار میگیرد.
وی بابیان اینکه هنوز تعداد زیادی از روستاها مشکل جاده دارند و آب، برق و گازشان نیز دارای اختلال است افزود: موضوع جاده مهمترین مسئله است چراکه بخشی از قطعی آب و برق به علت نداشتن راه است، برای همین وزارت راه و راهداری استان را موظف کردیم تا پلان کاملی برای بازگشایی جادههای روستایی ارائه بدهند.
استاندار لرستان عنوان کرد: طی آخرین طرحی که به ما داده شد چارهای جز استفاده از پلهای موقت نداریم برای همین از ارتش درخواست کردیم تا پلهای موقت و ریلی را نصب کنند و امیدواریم هر چه سریعتر این کار را انجام دهند.
وی بابیان اینکه برای برخی از روستاها نیز باید مسیر جایگزین پیدا کنیم و تعدادی هم بهصورت عادی در حال نصب راههای مواصلاتی هستیم تصریح کرد: هنوز در روستاها ارتباط موبایلی نداریم، یکی از مشکلات نبود ارتباط تلفنی است چراکه بخشی از مشکل گاز، برق و آب به این بحث برمیگردد و باید حل شود.
وی خاطرنشان کرد: تعداد این روستاها نسبت به قبل خیلی کاهشیافته است، اما به نسبت متفاوت در هر بخشی مشکلداریم؛ در بخش شهرها نیز بحث آب پلدختر حلشده، اما هنوز مشکلاتی دارند چراکه به شبکه یک فشار سنگین واردشده و رسوب به داخل آن نفوذ کرده است برای همین گرفتگی دارد.
خادمی گفت: توصیه بهداشتی این است که تا چند روز از این آب ننوشند و یا در صورت نیاز آن را بجوشانند؛ در بعضی جاها که آب وصل شده شرکت آبفا میگوید مردم در حال شستن وسایل منزل هستند که درست نیست و باید چند روزی صبر کنند تا به شرایط پایدارتری برسیم.
بیشتر بخوانید ۱۵۰۰۰ خدمت پزشکی در بیمارستان صحرایی سپاه در پلدختر ارائه شد
پساسیلاب در پلدختر به روایت تصویر/از همه جا گل و لای بیرون میآید
خدمت رسانی موکب شهدای بانک ملی ایران در مناطق سیل زده پلدختر
وی بابیان اینکه برای آب معمولان نیز در حال تلاش هستند تا برق را به ایستگاه پمپاژ برسانند اظهار داشت: پیگیریم که برق را به ایستگاه پمپاژ برسانیم و خط انتقال مشکلی ندارد، همچنین راهحل دوم که موردبررسی قرارگرفته استفاده از دیزل ژنراتور است تا از طریق آن برقرسانی کنیم و پیگیر این موضوع هستیم.
استاندار لرستان با اشاره به نحوه توزیع اقلام امدادی افزود: با استفاده از شناسنامه امدادی نباید دیگر مشکلی وجود داشته باشد؛ از شب گذشته نیز این کار آغازشده و اقلامی مانند چادر، پتو و چراغ به این روش داده میشود.
وی عنوان کرد: ممکن است اشکالاتی به وجود بیاید و کسی شناسنامه نگرفته باشد؛ این افراد نباید نگران باشند چراکه هرکسی دچار آسیب شده برایش شناسنامه صادر میشود.
خادمی بیان کرد: ممکن است اعضای هلالاحمر در منطقه حضور یافته، اقلام را توزیع کنند و فرد حضور نداشته باشد که مشکلی به وجود نخواهد آمد چراکه به ازای هر شناسنامه یک پک کامل امدادی تحویل داده میشود.
وی تصریح کرد: کسانی که شامل کمکرسانی نمیشوند ممکن است مقداری درروند امدادرسانی اذیت کرده و تجمع کنند، اما ما خارج از شناسنامه به هیچکس کالایی تحویل نمیدهیم.
استاندار لرستان خاطرنشان کرد: هماکنون با حضور نیروی انتظامی مشکل این بینظمیها حلشده و مسئلهای نداریم؛ با هرکسی نیز که ایجاد اختلال کند برخورد جدی خواهیم کرد چراکه امنیت و آبروی مردم پلدختر و قوم لر چیزی نیست که با برخی افراد بیجنبه از بین برود.
وی گفت: وظیفه دولت است که به فرد خسارتدیده کمک کند، اما اگر کسی دنبال سوءاستفاده باشد اجازه این کار را به وی نخواهیم داد؛ انتظارمان این است افراد روی قاعده بیایند و با توجه به نظامی که داریم خدمات به آنها میرسد، همچنین مطمئن باشند آنان را رها نمیکنیم.
خادمی بابیان اینکه همه امکانات وتوانمان را در راستای حل مشکل افراد به کار بستهایم اظهار داشت: ممکن است ضعفهایی داشته باشیم و با سرعت نتوانیم خدماتدهی کنیم، اما این نیست که افراد فراموش شوند؛ امیدواریم با امتیازاتی که میگیریم بتوانیم زندگیشان را برگردانیم هرچند ممکن است کامل نباشد، اما بخش عمدهای از خسارات را جبران خواهیم کرد.