مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت گفت: گروههای جهادی و مردمی که به پلدختر اعزام شدند، به دلیل نبود مدیریت بحران سردرگم هستند.
ممحمد علی یزدی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به وضعیت شهر پلدختر گفت: فضای منطقه واقعا عجیب شده، ما که زمان جنگ نبودیم؛ اما یکی از اساتید دانشگاه علم وصنعت که گروه است، میگوید حس و حالی که اینجا هست، قابل قیاس با همان حس و حالی است که زمان دفاع مقدس حاکم بود یعنی هر کسی توانسته خودش را به هر وسیلهای به اینجا رسانده وهر کاری از دستش برمی آید انجام میدهد . واقعا مردم ما نشان دادند در مواقع بحران برای نظام مقدس جمهوری اسلامی سنگ تمام میگذارند.
وی افزود: موضوعی که دل آدم را به درد میآورد و آن هم از طرف مردم نیست این است که این ظرفیت مردمی که الان در منطقه انباشته شده یعنی این همه گروه جهادی خودجوشی که آمده اند هلال احمر انواع اقسام گروههای مردمی بسیج سپاه و امثالهم که اینجا حاضرند یک ظرفیت عظیمی را در منطقه ایجاد کرده، اما آن چیزی که اینجا شاهدش هستیم این است که از این ظرفیت آن جوری که باید و شاید استفاده نمیشود وتنها دلیلی که برای این قضیه وجود دارد این است که مدیریت درستی مشاهده نمیکنیم .ظرفیت زیاد است، ولی کارها محول نمیشود
یزدی ادامه داد: گروه جهادی علم و صنعت، یک گروه ۱۵ نفره است که از هفته گذشته یک گروه ۲۰ نفره هم این هفته به ما اضافه شده اند. برنامه این است هر هفته به طور منظم به پلدختر یا خوزستان برای شناسایی برویم. مشکل ما این است که کسی نمیداند کجا نیازبه نیرو است و چه باید بکنیم و این مسئله مهمی است که مدیریت بحران نمی بینیم، یعنی اینکه فرمانده مدیریت واحد باشد بدانیم کجا باید برویم و چه کنیم.
این دانشجو اضافه کرد: یک نفر باید فرمانده ستاد مدیریت بحران این منطقه باشد. در عمل آنچه شاهدیم هیچ نظمی نیست و این ظرفیتی که اینجاست درست است که آمدند برای رضای خدا کار میکنند، اما این عدم وجود مدیریت واحد و اینکه نمیتوانند به اینها وظایف خوبی محول کنند باعث میشود که اولا گروههای جهادی دلسرد شوند. دانشجویان درس و دانشگاه را رها کردند که در این منطقه موثر باشند نه اینکه صرفا حضور داشته باشند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ادامه داد: الان به عینه شاهد هستیم که ابزار یا تکنولوژیداریم که میتواند به اندازه ۱۲۰ نفر کارایی داشته باشد. باید برای مدیریت بحران آن فکری کنند. مطالبه ما از مسئولین این است که به سیستم نظم بدهند و برای همه وظایفی تعیین کنند تا این گروههای مردمی که به منطقه اعزام میشوند سردرگم نشوند.