رئیس دانشگاه اصفهان گفت: این دانشگاه از مبادله استاد در قالبهای مختلف مانند فرصتهای مطالعاتی و تحقیقاتی استقبال میکند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هوشنگ طالبی، رییس دانشگاه اصفهان در نخستین همایش بینالمللی مدیران گروههای عربی جهان که با حضور بیش از ۷۰ مدیر گروه عربی از داخل کشور و ۲۰۰ مدیر گروه عربی از دانشگاههای جهان در تالار امام (ره) دانشگاه اصفهان در حال برگزاری است، گسترش زبان عربی را زمینهساز گسترش سایر زبانها در دنیا دانست و گفت: دانشگاه اصفهان با قدمت بیش از ۷۰ سال این افتخار را دارد که گروه زبان و ادبیات عربی خود را با قدمت نیم قرن به جهان معرفی کند.
وی ضمن معرفی ظرفیتهای دانشگاه اصفهان گفت: در حال حاضر این دانشگاه با ۶۵۰ عضو هیات علمی و ۱۵۰۰ دانشجو به عنوان یکی از دانشگاههای سطح یک کشور در حال فعالیت است.
طالبی افزود: بیش از ۵۰ درصد از اعضای هیئت علمی دانشگاه اصفهان در مرتبه دانشیاری و استاد تمامی مشغول آموزش و پژوهش هستند. همچنین در این دانشگاه ۱۰۵ رشته دکتری و ۱۸۴ رشته کارشناسی ارشد دایر است. در گروه عربی نیز علاوه بر دوره دکتری، دوره کارشناسی ارشد نیز در گرایشهای مختلف مانند ادبیات عرب و آموزش عربی وجود دارد.
وی تصریح کرد: گروه عربی دانشگاه اصفهان سالانه تعداد بسیار زیادی مقالات علمی در مجلات معتبر داخلی و خارجی به چاپ میرساند؛ لذا از نظر ما گروه عربی دانشگاه اصفهان یک بستر بسیار خوب برای فعالیتهای آموزشی و پژوهشی است که قابلیت همکاری با سایر گروههای عربی ایران و جهان را دارا است.
رئیس دانشگاه اصفهان ضمن تاکید بر سیاستهای بین المللی سازی دانشگاه، این نشست را شروعی برای فعالیتهای بعدی نشستهای دانشگاه تلقی کرد و اذعان داشت: این فعالیتها میتواند شامل مبادله دانشجویان در سطوح مختلف باشد.
طالبی بر مبادله استاد و دانشجو و عقد تفاهم نامه همکاری بین مدیران گروههای عربی شرکت کننده در همایش تاکید و تصریح کرد: هرساله تعداد زیادی از استادان از هر گروه آموزشی میتوانند با توافقی که میشود در دانشگاههای دیگر به پژوهش بپردازند.
رییس دانشگاه اصفهان با بیان اینکه حضور دانشجویان مقطع دکتری، پل ارتباطی بین استادان، پژوهشگران و گروههای زبان در دانشگاهها هستند، اظهارداشت: دانشگاه اصفهان از مبادله استاد در قالبهای مختلف مانند فرصتهای مطالعاتی و تحقیقاتی استقبال میکند.
وی عربی را زبان قرآن خواند و تاکید کرد: فهم این زبان باعث افزایش درک معارف قرآنی میشود و بسیار با ارزش است، زیرا گسترش عربی، زمینه ساز توسعه سایر زبانهای مادر دنیا میباشد.
طالبی در پایان حضور مدیران گروههای عربی از سراسر دنیا در دانشگاه اصفهان را ظرفیت ساز فعالیتها و توسعه آن برای زبان عربی دانست.