به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در بیانیه روز جمعه وزارت دفاع روسیه آمده است: براساس اطلاعات رسیدن از اهالی شهر سراقب، جبهه النصره در این منطقه مسکونی برای انجام اقدامات تحریک آمیزی از طریق استفاده از مواد شیمیایی سمی و ترکش های سلاح های روسیه که از مناطق دیگری در سوریه (به این منطقه) منتقل شده است، آماده می شود.
این بیانیه افزود: هدف از این تحریک ها، متهم کردن نیروی هوایی روسیه به استفاده از "سلاح های شیمیایی" علیه اهالی غیرنظامی در استان ادلب است.
براساس این بیانیه، گروه النصره درحال برنامه ریزی برای تهیه فیلمی است که در آن نیروی هوایی روسیه را به استفاده از سلاح شیمیایی در نزدیک شهر سراقب متهم کند و آن را در شبکه های اجتماعی بازنشر دهد.
این بیانیه افزود: مرکز آشتی در سوریه این اطلاعات را از ساکنان شهر سراقب گرفته است و یک کانال مستقل دیگر نیز در جریان اطمینان یافتن از صحت و سقم اطلاعات، آن را تایید کرده است.
افشاگری روزنامه استرالیایی درباره حمله شیمیایی ادعایی در دوما
روز به روز دروغ های بیشتری در چارچوب جنگ تروریستی علیه سوریه برملا می شود. از جمله دروغ های برملا شده، وقوع حمله شیمیایی در سال گذشته در شهر دوما و متهم کردن ارتش سوریه به انجام آن بود. این صحنه سازی و دروغ پردازی را گروههای تروریستی انجام دادند تا حامیان آنها، ارتش سوریه را متهم به این حمله شیمیایی کرده و تجاوزگری خود علیه سوریه را توجیه کنند.
کاتلین جانسون روزنامه نگار مستقل استرالیایی سند جدیدی را درخصوص ادعای مطرح شده مبنی بر استفاده ارتش سوریه در آوریل سال گذشته از سلاح شیمیایی در شهر دوما و نقش سازمان ممنوعیت سلاح های شیمیایی در این زمینه منتشر کرد.
وی گفت: این سازمان درخصوص گزارش کارشناسان فنی پنهانکاری کرده است زیرا این کارشناسان کشف کرده بودند که بمب های حاوی مواد شیمیایی از "آسمان ریخته نشده است". این موضوع اتهامات زده شده به ارتش سوریه درخصوص انجام حمله شیمیایی را رد می کند و به وضوح نشان می دهد که گروههای تروریستی مسئول آن بوده اند.
برخی رسانه های حامی تروریست ها مدعی شده بودند که ارتش سوریه در آوریل سال گذشته از سلاح شیمیایی در شهر دوما در جریان عملیات خود در پاسخ به حملات گروههای تروریستی به محله های دمشق و اطراف آن استفاده کرده است.
روزنامه نگار استرالیایی به نقل از چالز شویبریدگ بازرس سابق و افسر مبارزه با تروریسم گفت: اکنون روشن شده است که سازمان ممنوعیت سلاح شیمیایی درخصوص گزارش کارشناسان فنی که دریافتند بمب های شیمیایی از آسمان ریخته نشده است، پنهانکاری یا مانع تراشی کرده است.
همچنین جانسون به نقل از یک کارشناس به نام "مون" از اهالی ایالت آلابامای آمریکا گفت: افراد کشته شده در محل دیگری را به دوما آورده بودند تا اینگونه القا کنند که این افراد در جریان به ادعای آنها استفاده ارتش سوریه از سلاح شیمیایی در دوما کشته شده اند.
وی گفت: چکیده گزارش کارشناسن برداشت گذشته ما را ثابت می کند..همه ماجرا صحنه سازی عناصر مسلح و تیم تبلیغاتی آنها بود؛ به گونه ای که 34 نفر در جای دیگری و در شرایطی مبهم به قتل رسیدند.
جانسون گفت: این سند با نام "ارزیابی فنی از دو بمب یافته شده در دوما" درز کرد و نشان می دهد که یک تیم کوچک سازمان ممنوعیت سلاح شیمیایی نتایج کاملا متفاوتی از برداشت های رسمی این سازمان درباره حادثه ادعایی در دوما منتشر کرده است و برخلاف برداشت رسمی، گزارش این تیم کوچک اشاره دارد که ماهیت فیزیکی داستان ریخته شدن بمب ها از آسمان معقولانه نیست.
روزنامه نگار استرالیایی گفت: تجاوزگری آمریکا و انگلیس و فرانسه علیه سوریه در آوریل سال گذشته به مواضعی در اطراف شهرهای دمشق و حمص سوریه با استناد به دستاویز ریخته شدن "دو بمب مملو از گازهای سمی" از سوی نیروی هوایی ارتش سوریه انجام شد اما این سند نشان می دهد که این دستاویز ساختگی بوده است.
جانسون خاطرنشان کرد: ارتش سوریه در آن زمان در نبرد خود در دوما در برابر گروههای تروریست پیروز شده بود لذا به طور منطقی نیازی به انجام حمله ای شیمیایی نداشت بلکه این گروه تروریستی جیش الاسلام بود که تنها چیزی که برایش مانده بود، انجام یک حمله شیمیایی بود تا از این طریق تلاش کند که ناتو را علیه دولت سوریه بسیج کند.