به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، «کریستف هملمن» اظهار داشت: برگزاری این کنفرانس دو مزیت عمده برای ایران دارد یکی اینکه شواهدی جمع آوری میشود که میتوان برای تعیین خط مشیها و سیاستها از آن استفاده کرد و دوم اینکه ظرفیت دانشگاههای علوم پزشکی ایران به دنیا عرضه میشود.
وی یادآور شد: سازمان جهانی بهداشت از برگزاری کنفرانس بین المللی جامعه ایمن در تبریز حمایت میکند و بنده نیز در آن حاضر میشوم و خوشبختانه در نشستی که چند روز پیش برای تدوین سند ملی سلامت و ایمنی ترافیک حضور داشتم، با دیدگاههای وزیر بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و سایر دستگاههای اجرایی آشنا شدم و قطعاً این حرکتها مورد تایید و حمایت سازمان جهانی بهداشت است.
نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران با اشاره به اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشارخون در کشور، گفت: یکی از مهمترین بیماریهای غیرواگیر، بیماریهای قلبی و عروقی و فشارخون بالا است و سازمان جهانی بهداشت از این طرح بزرگ ملی حمایت میکند و دستاوردهای ارزشمند آن را ارج مینهد.
هملمن افزود: سازمان جهانی بهداشت اجرای این طرح ملی را ارزشیابی و برای اجرای پویشهای بعدی مانند پویش دیابت و سلامت دهان و دندان به منظور آگاه سازی مردم و پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر به وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران کمک میکند.
وی خاطرنشان کرد: خیلی خوب است که مردم از فشارخون خود آگاه باشند و افراد مبتلا به پرفشاری خون را شناسایی کنیم، اما قطعاً نباید به شناسایی این بیماران بسنده کنیم بلکه باید گامهای بعدی برداشته شود. اولاً باید سبک زندگی این بیماران تغییر پیدا کند و دوم اینکه سیستم سلامت به نحوی آمادگی داشته باشد که این افراد را تحت مراقبت و درمان قرار دهد و سازمان جهانی بهداشت در گامهای بعدی آمادگی کمک به وزارت بهداشت ایران را دارد.