مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای یاسوج گفت: گروه جهادی رهپویان خاکی متشکل از ۳۰ دانشجوی خواهر و برادر برای خدمترسانی به روستای لیشکان بخش کبگیان اعزام شدند.
طالب طاهری مهر، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای یاسوج در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره اهداف اردوی جهادی در مناطق محروم گفت: گروه جهادی رهپویان خاکی دانشگاه فنی و حرفهای متشکل از ۳۰ دانشجوی خواهر و برادر برای خدمت رسانی و محرومیت زدایی به روستای لیشکان بخش کبگیان اعزام شدند.
طاهری مهر تصریح کرد: پس از شناسایی ۲ روزه در بخش کبگیان محرومترین روستای این بخش را با تصمیم دانشجویان هدف خود قرار دادیم که یکی از دلایل عمده این تصمیم به بی مهریهای مسئولان نسبت به این روستا بر میگردد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای یاسوج مطرح کرد: اردوی گروه جهادی رهپویان خاکی دانشگاه فنی حرفهای شامل بخشهای عمرانی، فرهنگی، کارآفرینی اقتصادی و مهمتر از همه مطالبه گری مشکلات روستا و آوردن مسئولان مربوطه به این روستا است.
وی گفت: در بخش عمرانی با توجه به درخواستهای متعدد روستائیان با توجه به تخصصی بودن دانشجویان در رشتههای مختلف ساختمان اقدام به گچ کاری و کمک به تجهیز و ساخت وسایل رفاهی مسجد صورت گرفت.
طاهری مهر در ادامه خاطر نشان کرد: در بخش فرهنگی به فعالیتهای آموزشی مانند آموزش صحیح خوانی قران کریم در بزرگسالان، آموزش آیههای قرآن به روش اشاره به کودکان وهمچنین آموزش مسائل دینی و عقیدتی، صحیح خوانی نماز، آشنایی با احکام و رساله، آموزش نکات اخلاقی برای زندگی انجام میشود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای یاسوج بیان کرد:در حوزه تربیتی برای کودکان آموزش شیوه درست برنامه ریزی و مسئولیت پذیری از ابتدای کودکی، طریقه درست برقراری ارتباط وانجام کارهای خلاقیتی آموزش داده میشود. وی در ادامه افزود: در حوزه اشتغالزایی کلاسهای مهارتی و آموزش اقتصاد خانواده کلاسهای قلاب بافی، نمد دوزی، گل سازی، کلاس زبان، ریاضی همچنین برپایی کلاسهای رفع اشکال برای دانش آموزان، ارائه شده است.
طاهری مهریادآور شد: روستای لیشکان بخش کبگیان دارای مشکلات فراوان است، اما دو تا از مشکلاتی که در اولویت بندی و در دستور مطالبه گری دانشجویان جهادگر قرار گرفت یکی مشکلات برق روستا و دیگری معضل آب روستایی بالاخص روستای لیشکان کوچک بود که هم اکنون پیگیریهای لازم در حال انجام است و طی روزهای آتی گزارش کامل آن را رسانهای خواهیم کرد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای یاسوج با اشاره به اینکه اردوهای جهادی دانشجوی معمولاً در بازههای ۱۰- ۱۲ روزه برگزار میشود بیان کرد: متأسفانه به دلیل بی مهریهای زیاد نسبت به این روستا مردم با مشکلات زیادی دسته و پنجه نرم میکنند، به همین دلیل با توافق دانشجویان اردو را تمدید کردیم و پس از ۱۷ الی ۲۰ روز پرونده هدف عمرانی را با تلاش جهادگران بستیم و به زودی به خانههای خود بر میگردیم و خود را مهیای اردوهای بعدی خواهیم کرد.
طاهری در خاتمه با گلایه از مسئولان و مدیران ارشد استانی گفت: به جز مسئول بسیج دانشجویی و مسئولان دانشگاه فنی و حرفهای یاسوج که برای سرکشی و بازدید از دانشجویان جهادگر و رایزنی برای رفع کمبودها و مشکلاتشان همواره در تلاش هستند، هیچ کدام از مسئولان ارشد استان نه به صورت حضوری و نه به صورت مجازی و تلفنی کوچکترین ارتباطی با این جوانان فداکار و از خود گذشته نداشته اند.