دبیر علمی سیوششمین همایش سالیانه انجمن علمی روانپزشکان ایران با اشاره به ضرورت بکارگیری راهکارهای جامع برای مقابله با آسیبهای اجتماعی گفت: روانپزشکی برای پاسخ به مسائل اجتماعی حرفهای شنیدنی و کاربردی دارد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دبیرخانه انجمن علمی روانپزشکان ایران امیرحسین جلالی ندوشن، دبیر علمی سیوششمین همایش سالیانه انجمن علمی روانپزشکان ایران درباره برگزاری این همایش اظهارداشت: از آنجایی که روانپزشکی برای پاسخ به مسائل اجتماعی حرفهای شنیدنی و کاربردی دارد در این همایش به موضوع آسیبهای اجتماعی توجه ویژه شده است.
وی با بیان اینکه عنوان کلی برگزیده شد برای همایش انجمن علمی روانپزشکان ایران «روانپزشکی در زمانه بیم و امید» است، افزود: با توجه به رشد آسیبهای اجتماعی در ایران و متنوع بودن علت آن، رشتههای مختلف دانشگاهی و کنشگران اجتماعی باید بکوشند با هم وارد دیالوگ شوند و به جای ارائه راهحلهای بخشی به ارائه راه حلهای جامع بپردازند.
دبیر علمی سیوششمین همایش سالیانه انجمن علمی روانپزشکان ایران ادامه داد: بر همین اساس علاوه بر روانپزشکان این دوره از همایش، میزبان متخصصانی از رشتههای دیگر است که در قالب سخنرانی یا شرکت در بحثهای گروهی پیرامون پارهای از موضوعات مبتلابه جامعه سخن خواهند گفت.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در ادامه این گفت و گو با تاکید بر اینکه جامعه پزشکی و ارائهدهندگان خدمات سلامت روان در کشور با چالشهای مختلف روبرو هستند، گفت: پرداختن به این بیم و امیدها یکی دیگر از محورهای همایش است.
وی عنوان کرد: همایشهای علمی علاوه بر آنکه باید به ارائه دستاوردهای علمی بپردازد باید نگاهی نقادانه و نگران به روند رشد رشته مورد نظر در کشور با نگاهی به وضعیت جهانی علم داشته باشد و مدام برای تولید الگوهای بومی و همینطور همگامی وضعیت دانش در کشور با وضعیت جهانی تلاش کند.
لازم بذکر است این همایش از ۲۳ مهر ماه سال جاری به مدت چهار روز در سالن همایش های رازی با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته برگزار می شود.