یک کارشناس مسائل آمریکا گفت: اصل کلی همواره بر این است که هر جا مقاومتی باشد و هزینهای برای آمریکا تعریف شود، سیاستمداران کاخ سفید نیز در قبال آن تسلیم میشوند، چون خواهان شکست مداوم نیستند.
فواد ایزدی، کارشناس مسائل آمریکا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص تصمیم آمریکا مبنی بر خروج نیروهای خود از سوریه گفت: این اتفاق نشان دهنده آن است که مقاومت جواب میدهد و آمریکاییها جایی که ببینند هزینه سرمایه گذاری و حضور آنها زیاد است ،نمیمانند.
وی با اشاره به اینکه تجربه نشان داده آمریکاییها در عراق و ویتنام نیز به دلیل هزینه بالایی که مقاومت مردم برای آنها ایجاد کرد دوام نیاوردند، گفت: قطعا سوریه نیز از این قاعده مستثنی نیست. اصل کلی همواره بر این است که هر جا مقاومتی باشد و هزینهای برای آمریکا تعریف شود، سیاستمداران کاخ سفید نیز در قبال آن تسلیم میشوند، چون خواهان شکست مداوم نیستند.
این کارشناس مسائل آمریکا با اشاره به میتینگهای انتخاباتی ترامپ در سال ۲۰۱۶ گفت: ترامپ در آن زمان نیز بارها اعلام کرده بود که با حضور نیروهای آمریکایی در سوریه موافق نیست و چند ماه پیش هم اعلام کرد که خواهان خروج نیروهای خود از سوریه است، اما در عمل چنین اتفاقی نیفتاد و بعضا افرادی مثل بولتون و پمپئو مانع اجرای این اقدام به طور کامل شدند، اما این روزها و با خروج بولتون از کاخ سفید این اقدام به نوعی راحتتر شده است.
وی با طرح این سوال که در شرایط فعلی نیز اینکه چه قدر آمریکاییها واقعا و در عمل نیروهای خود را به طور کامل از سوریه خارج کنند و یا اینکه این خروج نیرو در حد ظاهرسازی و به تعدادی محدود باقی بماند؟ گفت: این اتفاق به سیاستهای کاخ سفید بستگی دارد و احتمال دارد مثل دفعه قبل آمریکاییها نیروهای خود را به طور کامل از سوریه خارج نکنند.
ایزدی با اشاره به توئیت ترامپ مبنی بر خروج آمریکا از سوریه گفت: این ادبیات در حقیقت ادبیات مردم آمریکا نیز هست و حتی اگر این بار هم خروج نیروهای آمریکایی از سوریه به صورت صددرصدی اتفاق نیفتد، اما پیامآور قدرت و عظمت مقاومت خواهد بود.
این کارشناس مسائل آمریکا در پاسخ به این سوال که آیا آمریکاییها برای انتخابات ۲۰۲۰ در سوریه برنامه ریزی دارند یا نه گفت: اساسا سازمانهایی مثل CIA نهادهای عملیاتی و تبلیغاتی مثل موقوفه ملی و دموکراسی و وزارت امور خارجه آمریکا کارمندانی را در استخدام خود دارند که برای برگزاری انتخابات در کشورها برنامه ریزی کنند و سوریه نیز از این قاعده مستثنی نیست. آنها برای این منظور سالها کار کرده و حقوق میگیرند و لزوما ترامپ نیز با این فعالیتها مخالف نیست.
وی در ادامه گفت: نکته مهم این است که آمریکاییها در سیاستهای خود شکست خوردند و تبدیل این شکست به پیروزی یا شبه پیروزی کار بسیار سختی است. اینکه آمریکاییها با جنگ نتوانستند دولت سوریه را ساقط کنند و الان به سمت قدرت نرم روی آوردهاند، اساسا دستاوردی برای ایالات متحده محسوب نمی شود.
ایزدی در پایان خاطرنشان کرد: بر همین اساس هوشیاری جبهه مقاومت و اتحاد آنها مثل همیشه عدم موفقیت آمریکا و شکست آنها در طرحهایی که برای خاورمیانه دارند را به دنبال خواهد داشت.
این تصمیم ترامپ بهترین راه حل برای به جان هم انداختن ایران و ترکیه است .
و ایضا عربستان .
ایران ، ترکیه و روسیه در برابر دشمن مشترکی مثل آمریکا باهم ظاهرا متحد بودنند .از این به بعد هرکدام خود را ضعیم خاورمیانه دانسته و ساز خودشان را میزنند .
منتظر جنگ میان ایران
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
و ایضا عربستان .
ایران ، ترکیه و روسیه در برابر دشمن مشترکی مثل آمریکا باهم ظاهرا متحد بودنند .از این به بعد هرکدام خود را ضعیم خاورمیانه دانسته و ساز خودشان را میزنند .
منتظر جنگ میان ایران