عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: هرچند باید تدبیر کنیم و عقلانیتی به کار بگیریم که باب جنگ بسته شود، ولی اصلاً نباید بترسیم. دشمن باید از قدرت جمهوری اسلامی بترسد، ولی ما هرگز نباید از دشمن بترسیم.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیتالله سید مهدی میرباقری عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: خدای متعال در قرآن با صراحت دستور میدهد که شما عِدّه و عُدّهای فراهم کنید که دشمن را بترسانید: «تُرْهِبُونَ بِهِ عَدْوَّ اللّهِ وَعَدُوَّکُمْ».
وی با اشاره به لزوم نترسیدن از دشمن افزود: هرچند باید تدبیر کنیم و عقلانیتی به کار بگیریم که باب جنگ بسته شود، ولی اصلاً نباید بترسیم. دشمن باید از قدرت جمهوری اسلامی بترسد، ولی ما هرگز نباید از دشمن بترسیم.
رئیس فرهنگستان علوم اسلامی ادامه داد: ما به هیچ وجه بهدنبال جنگ و ستیزهجویی با جهان نیستیم، ولی این هم بسیار زشت است که سردمدارانِ یک کشور از جنگ بترسند؛ دشمن قدرتی فراهم میکند که بر ما غلبه کند و ما هم هرچند باید تدبیر کنیم و عقلانیتی به کار بگیریم که تا میشود باب جنگ بسته شود، ولی اصلاً نباید بترسیم. معنیِ محاسبهگری و عقلانیت، مرعوب شدن و ترس از دشمن نیست.
میرباقری تصریح کرد: خدای متعال در قرآن با صراحت دستور میدهد که شما عِدّه و عُدّهای فراهم کنید که دشمن را بترسانید: «تُرْهِبُونَ بِهِ عَدْوَّ اللّهِ وَعَدُوَّکُمْ»؛ دشمن باید از قدرت شما بترسد، ولی شما هرگز نباید از دشمن مشرک بترسید: «اِیّایَ فَارهَبُون». فقط باید از خدا بترسید و مغلوب دشمن نشوید.
وی در پایان گفت: کار فرعونها این است که یک عدهای را اطراف خودش جمع کرده و با آنها بر مردم حکومت میکنند. آنها قدرت نظامی و امکانات سیاسی و دیپلماسی خودشان را به رخ ما میکشند تا در ما ترس ایجاد کنند؛ پس ما هم باید متقابلاً اینطور عمل کنیم. ترسیدن دشمن از ما چیز بدی نیست. آیۀ «وَ اَعِدّوا لَهُم مَااستَطعتُم مِن قُوّةِ وَ مِن رِباطِ الخَیل تُرهِبونَ بِهِ عَدْوَّ اللّهِ وَعَدُوَّکُمْ» بدین معناست که شما یک قدرتی به دست بیاورید تا از شما بترسند؛ پس، جبهه باطل و پرچمداران و اطرافیان آنها باید از ما بترسند و این بسیار مطلوب است.