سومین دوره مسابقه برنامهنویسی ACM دانشگاه پیام نور استان همدان به کار خود پایان داد. در این مسابقات ۲۱ تیم دانشجویی از استانها و شهرهای مختلف در طی دو روز به رقابت پرداختند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سومین دوره مسابقه برنامهنویسی ACM دانشگاه پیام نور استان همدان به کار خود پایان داد. در این مسابقات ۲۱ تیم دانشجویی از استانها و شهرهای مشهد، ارومیه، تهران شمال، ملایر، زنجان، بوشهر، تبریز، اراک، کرمانشاه، مراغه، شهر ری، زنوز و بهار حضور داشتند که طی دو روز به رقابت پرداختند.
در این مسابقات، دانشجویان طی دو روز (روز اول بخش تستی و آزمایشی و روز دوم مسابقه نهایی) به ده سئوال مطرح شده از سوی هیات داوران پاسخ دادند که در نهایت تیم Algorip از دانشگاه پیام نور مرکز مشهد، تیم Az Ma hamiye از تیم دانشگاه پیام نور مرکز مشهد، تیم Tabriz py از دانشگاه پیام نور مرکز تبریز، تیم ToGe TlER از دانشگاه پیام نور مرکز تهران شمال و تیم pnu Maragheh از دانشگاه پیام نور مرکز مراغه به ترتیب مقامهای اول تا پنجم این مسابقات را از آن خود نمودند و هدایای نقدی تقدیم آنان شد.
امین ناجی، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور در مراسم اختتامیه مسابقات acm که به میزبانی استان همدان برگزار شد، گفت: این رویداد بزرگ، مسابقات برنامه نویسی یک رویداد علمی با نشاط، اخلاقی ذهنی، فکری برشمرد.
ناجی خاطرنشان کرد: در این رویداد کاملا تخصصی دانشجویان جویای نام رشته کامپیوتر نسبت به دانستههای فعالیت علمی خود در مسابقات شرکت و تجارب تیمی خود را بایکدیگر به رقابت گذاشتند.
معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور از نحوه برگزاری هر چه با شکوهتر تیم راهبردی، تیم داوری و تیم اجرایی استان همدان تقدیر و دانشگاه پیام نور را یکی از دانشگاههای مستعد جهت شناسایی نخبگان بیان نمود.
وی از برگزاری سه رویداد حوزه دانشجویی مسابقات ملی نانو، مسابقات کشوری Acm و مسابقات علمی منطقهای کشور به طور سالیانه خبر داد و گفت: ما در دانشگاه پیام نور باید برای فعالیتهایی که بعد علمی فرهنگی و از سوی دیکر نقش آفرینی در عرصه کارورزی و مهارت آفرینی و سپس برند سازی علمی و افزایش ظرفیت و تجارت علمی دارد بیش از پیش فعالیت نمائیم تا دانشجویان بتوانند استعدادهای علمی خود را در مسابقات کشوری، ملی و بین المللی به منحصه ظهور برسانند.
ناجی یکی از اهداف بزرگ مسابقات acm افزایش تجارت دانشجویان در کارهای تیمی دانست و همچنین افزود: دانشگاه پیام نور کشور دارای ۱۱۰ هیأت علمی رشته کامپیوتر میباشد که به امید خدا سالهای بعدی به صورت فعال و با مشارکت جدی کلیه اساتید علمی در راستای تشویق و توانمندسازی دانشجویان به منظور شرکت در مسابقات همراه خواهیم بود.
معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور در پایان خاطر نشان کرد: اگر ما یک جامعه کارافرین و یک دانش آموخته کارآفرین نداشته باشیم یقیناً یک مهندس ویک فارغ التحصیل توانمند آماده به کار نخواهیم داشت؛ و برای این موضوع نیاز به افزایش امید در میان تک تک دانشجویان داریم. ما به دنبال این هستیم که اعتماد به دانشگاه پیام نور و احساس افتخار به حضور در این دانشگاه را افزایش دهیم. افزایش ۵۰ درصدی تیمهای حاضر نسبت به سال گذشته نشان از افزایش رقابت علمی و حضور با نشاط دانشجویان در عرصههای مهم کشور است.
صفی اله صفایی نیز در اختتامیه این مراسم برگزاری مسابقات برای سومین بار در دانشگاه پیام نور استان همدان را از افتخارات دانشگاه پیام نور کشور عنوان کرد و گفت: یکی از محورهای مهم این مسابقات را با توجه به اقتصاد مقاومتی، تولید نرم افزارهای بومی و خودکفایی در این زمینه برشمرد و از دغدغههای فرهنگی را شناخت نیروی مستعد و شناسایی نخبگان بیان کرد و گفت: این برنامه برخلاف بقیه مسابقات علمی به مسابقات ورزشی نزدیکتر است و با تفکر الگوریتمی که به فکر وذهن کمک میکند و در زندگی کاربرد دارد.