مرکز پیشگیری و کنترل بیماریهای آمریکا همزمان با اوج گرفتن بیماری کووید-۱۹ در این کشور اعلام کرده استفاده از ماسک میتواند این بیماری را در چهار تا شش هفته کنترل کند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، رابرت ردفیلد در یک مصاحبه اینترنتی با مجله انجمن پزشکی آمریکا یا JAMA این موضوع را اعلام کرد و گفت: اگر بتوانیم همه آمریکاییها را از همین حالا وادار به استفاده از ماسک کنیم میتوان این بیماری را در چهار، شش یا هشت هفته کنترل کرد.
وی همچنین گفت که استفاده از ماسک به بهداشت عمومی مربوط میشود و از این که این موضوعی سیاسی شده، بسیار «ناراحت» است.
ردفیلد افزود: از این که میبینیم رئیس جمهوری و معاون رئیس جمهوری ماسک استفاده کرده اند خوشحال هستم.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در آمریکا روز سه شنبه در مقالهای نوشت که آمریکاییها بعد از توصیه دولت در آوریل (فروردین) گذشته برای استفاده از ماسک از ماسک پارچهای استفاده میکنند.
ترامپ پس از مقاومتهای فراوان در استفاده از ماسک سرانجام روز یکشنبه هنگام بازدید از بیمارستان نظامی «والتر رید» در خارج واشنگتن به صورتش ماسک زد.
ترامپ در این بیمارستان با خبرنگاران گفتگو نکرد، اما پیش از آنکه از کاخ سفید خارج شود، گفته بود: من هرگز با پوشیدن ماسک مخالف نبودم، اما معتقدم که ماسک زمان و مکان خاص خودش را دارد.
رییس جمهوری آمریکا در ماههای گذشته به رغم شیوع کرونا از پوشیدن ماسک خودداری کرده بود.
گزارشهای خبری حاکی است که مشاوران ترامپ از وی خواسته بودند تا در محلهای عمومی از ماسک استفاده کند و اجازه دهد که از وی عکس گرفته شود.
ترامپ در حالی ماسک زد که در روزهای اخیر شیوع کرونا در آمریکا دوباره اوج گرفته و به تعطیلی دوباره فعالیتهای تجاری این کشور منجر شده است
هرچند آمریکا بالاترین آمار ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا را دارد، ترامپ از عملکرد دولتش در مبارزه با این ویروس دفاع کرده است.
طبق آخرین آمار تاکنون سه میلیون و ۵۴۵ هزار و ۷۷ نفر در آمریکا به کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد ۱۳۹هزار و ۱۴۳ نفر جان باخته اند.
توصیه بهداشتی استفاده از ماسک در حالی است که رسانههای آمریکایی خود اذعان میکنند که موضوع کرونا در آمریکا به اختلافات داخلی در این کشور دامن زده است و ترامپ حتی در این موضوع نیز تلاش میکند توجهات را به خود جلب کند به طوری که به گفته یک مقام کاخ سفید به سی ان ان کاخ سفید تلاش میکند دکتر آنتونی فائوچی متخصص ارشد بیماریهای عفونی در آمریکا را از اعتبار اندازد و از همین رو تعدادی از مقامات کاخ سفید نگران تکرار اشتباهات فائوچی هستند و فهرستی از مثالهایی را ارائه داده اند که در آن تلاش میشود اشتباهات فائوچی از زمان شیوع ویروس مورد تاکید قرار گیرد.
به نوشته سی ان ان، اقدام اخیر کاخ سفید درحالی انجام شده که ترامپ و فائوچی با هم حرف نمیزنند. تنش بین آن دو علنی شده و دو طرف از طریق مصاحبه و بیانیه به هم پاسخ میدهند.