دبیرکل سازمان آلمانی کمک به گرسنگان جهان با تاکید بر اینکه کرونا میتواند ۸۰ تا ۱۳۰ میلیون نفر به گرسنگان جهان اضافه کند خواستار اقدامات سریع برای مقابله با این مسئله شد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، "ماتیاس موگه"، دبیر کل سازمان آلمانی کمک به گرسنگان جهان در مصاحبهای با سایت رادیو آلمان به تاثیرات جهانی بحران کرونا پرداخته و گفت: ما باید انتظار وقوع بدترینها را داشته باشیم. اکنون چند سالی است که گرسنگی در جهان رو به افزایش است. تنها از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۱۹، ۱۰ میلیون نفر در دنیا به جمع گرسنگان پیوستهاند. به دلیل این بیماری همه گیر (کرونا) باید انتظار بدتر شدن بیشتر این اوضاع را داشته باشیم.
وی از جمله علتهای مهم چنین روندی در دنیا را تغییرات آب و هوایی، خشکسالیهای زیاد، سیلابها و طوفانها عنوان کرده و گفت: به ویژه درگیریهای زیادی در آفریقا وجود دارد که مردم شدیدا از آن رنج میبرند. در بسیاری از کشورها بحرانهای اقتصادی سخت وجود دارد. بحران کرونا هم شرایط را دشوارتر کرده است.
موگه در بخش دیگری از این گفتگو تصریح کرد: این آمارها حاکی از افزایش قابل توجه گرسنگان است و به طور کلی سازمان ملل متحد بر این باور است که در حال حاضر ۶۹۰ میلیون فقیر گرسنه در دنیا وجود دارند. این نشانگر افزایش ده میلیونی این قشر است. این روند صعودی تعداد گرسنگان از حدود ۵ سال پیش وجود دارد.
دبیر کل سازمان آلمانی کمک به گرسنگان جهان در بخش دیگری از این گفتگو تاکید کرد که بر اساس ارزیابیها تقریبا بین ۸۰ و ۱۳۰ میلیون نفر از طریق بیماری کووید ۱۹ به گرسنگان جهان اضافه میشوند. این طبیعتا یک روند فاجعه بار است که باید فورا مسیر عکس را طی کند.
وی اهداف سازمانهای بینالمللی و سازمان ملل برای کاهش معضل گرسنگی در دنیا را در چنین شرایطی در معرض خطر ارزیابی کرده و گفت: هدف در واقع این است که تا سال ۲۰۳۰ کاملا با گرسنگی مقابله کنیم که دیگر کسی مجبور به تحمل گرسنگی نباشد، اما ما همچنان از این هدف فاصله زیادی داریم؛ از این رو دوباره موکدا میگوییم که باید در زمینه کشاورزی، عملکرد سیستمهای غذایی و در بهداشت و درمان سرمایه گذاری شود. این مسائل در سالهای اخیر مورد غفلت قرار گرفته و باید تقویت شود.
وی در ادامه در پاسخ به این پرسش که چه مناطقی در شرایط بحران کرونا بیش از همه در معرض خطر قرار دارند گفت: جنوب آفریقا، جنوب آسیا و صحرای آفریقا بیش از همه در معرض خطر قرار دارند. هندوستان و بسیاری کشورها در قاره آفریقا هم از این شرایط آسیب سختی دیدهاند.
موگه در بخش دیگری از این گفتگو از آلمان و اتحادیه اروپا کمکهای سریع برای بهبود این اوضاع را درخواست کرد.