وی افزود: عمان نیز ابتدا از این توافق نامه استقبال کرد اما در پی اظهارات مفتی بزرگ این کشور که اعلام کرده بود اگر کشورها توان آبادی خود را ندارند راه را برای اسرائیل هم باز نکنند لذا براساس این فتوا عمان نیز از پیشروی در این موضوع پا پس کشید.
میرابیان با اشاره به ذوق زدگی مقامات صهیونیستی در تعمیق روابط با امارات گفت: صهیونیستها به دنبال آن هستند سریع تر به یک چارچوب مورد نظر با ابوظبی برسند و در این راستا تلاشهایی برای برقراری پروازها بین تلاویو و ابوظبی انجام دادند.
این کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به سفر رئیس موساد به امارات نیز گفت: کوهن از این سفر به دنبال آن است که هر چه زودتر جایی را به عنوان سفارت اسرائیل در امارات دست و پا کند و اساسا به دنبال هموار کردن هر چه بیشتر زمینههای همکاری با امارات هستند.
وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی تاکید ویژهای در همکاریهای امنیتی دارد و به همین دلیل جمهوری اسلامی نیز هشدار جدی به مقامات اماراتی داد که امنیت جمهوری اسلامی مجزا از امنیت منطقه نیست و در حقیقت نقش عمده امنیت در چارچوب همکاریها با ایران است لذا همکاریهای امنیتی باید در چارچوب منافع ایران باشد چون جمهوری اسلامی تامین کننده امنیت در منطقه است.
میرابیان تصریح کرد: تاکید اسرائیل بر همکاریهای امنیتی با امارات به خاطر آن است که بتواند امارات را در چنبره روابط خود قرار دهد.
این کارشناس مسائل غرب آسیا در پایان درباره احتمال اضافه شدن سایر کشورهای عربی به توافقاتی از این دست با رژیم صهیونیستی گفت: به غیر از بحرین بعید به نظر میرسد سرمایه کشورهای عضو شورای همکاری در این جهت هزینه شود و این کشورها آبرو و اعتبار خود را برای انتخابات ترامپ در آمریکا هزینه کنند.