گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، درست یکسال قبل در بهت و حیرت مردم قیمت بنزین توسط دولت حسن روحانی سه برابر شد. قیمت بنزین از لیتری هزار تومان به سه هزار تومان رسید و سهمیهبندی هم صورت گرفت.
هنوز بعد از یکسال از اتفاق بسیاری از مردم حیرت زدهاند که چگونه دولت بدون اطلاع آنها به یکباره قیمت بنزین را افزایش داد. بسیاری از کارشناسان سیاسی و امنیتی اعتقاد داشتند با توجه به تحریمهای شدید آمریکا و سوءمدیریت و گرانیهای زیاد در کشور نباید قیمت بنزین به یکباره افزایش پیدا میکرد.
آشوب بنزین 98 راهی برای ورود منافقین
همین موضوع سبب بروز اعتراض و به تبع آن شورش و اغتشاش در کشور شد. بلافاصله بعد از این حرکت بدون اطلاع دولت شبکههای ترور و خرابکاری منافقین با همدستی سازمانهای اطلاعاتی و جاسوسی غربی-عبری-عربی دست به کار شدند.
تیم پیاده نظام این آشوبها هم به منافقین و برخی از شبکههای مسلح ضد انقلاب سپرده شد. گفتنی است؛ اعتراضهای مردمی بعد از گرانی و سهمیهبندی شبانه بنزین بهتدریج از روند آرام و مسالمتآمیز خارج شده و از سوی برخی گروههای ضد انقلاب به آشوب و اغتشاش کشیده شد.
اما روند اعتراضهای مسالمتآمیز روز اول مردم از حالت عادی خارج و تبدیل به شورش شد. تیمهای عملیاتی سازمان منافقین گروه و هستههای کوچکی در سراسر کشور تشکیل دادند و هر مرکز دولتی، پمپ بنزین و مراکز دیگر مانند؛ مسجد و پایگاههای بسیج هدف اصلی آنها بود.
روش کار این تیمهای خرابکاری به این شکل است که چند نفر نفوذی از سازمان و گروههای ضد انقلاب مانند؛ الاحوازیه و نضال وارد جمعیت شده و با تیراندازی و آتش زدن شروع به ایجاد درگیری میکنند. همین حملهها سبب بروز خشونت و آتشسوزی میشود و از هر دو طرف یعنی نیروهای انتظامی و امنیتی و مردم کشته و زخمی میشود. همین کار سبب بیشتر شدن آشوبها میشود.
ایجاد هستههای کوچک ترور و خرابکاری توسط منافقین
یکی از نکات بارز دیگر در آبان سال گذشته حضور لیدرهای زن در اجتماعات برای هدایت آشوبها بود. یادآوری این نکته ضروری است که تخریب و آشوبهای سال 98 به این شکل بیشتر بود که ایجاد هستههای کوچک برای ترور و آتش زدن و بعد از آن ورود لایه دوم عملیات استفاده از زنان برای جریح دار کردن احساسات عمومی بود در دستور کار سازمانهای اطلاعاتی غربی و عربی قرار گرفته بود.
سازمان منافقین سابقه فعالیتهای اینگونه را به وفور در کارنامه خود دارد. منافقین نخستین گروهی بود که با گرایش مارکسیستی و چپ در ایران بودند که بمبگذاری و ترور در شهرها را پایه گذاری کردند.روش دیگر آنها که بعد از انقلاب اسلامی بیشتر در دستور کار قرار گرفت، ایجاد هستههایی سه تا پنج نفر عملیاتی در شهرها بود. این هسته و گروهها به این شکل کار میکند که هر فرد با نفر بالا دستی خودش تنها ارتباط دارد و فرد دیگری که در گروه جداگانه حضور دارد هسته بعدی را نمیشناسد. این روش سبب میشود که تیمهای دیگر دیرتر شناسایی و دستگیر شوند.
این اقدامها بعدها معروف به تیمهای ترور شهری شد. واژه تروریسم شهری از همین جا بروز و ظهور کرد. بمبگذاری، آتشسوزی و ترور از مهمترین اقدامهای منافقین بود. یکی از راهکارهای دیگر در آبان 98 کشتهسازی بود. در برخی از فیلمهای دوربینهای مداربسته این موضوع کامل به وضوح دیده میشود که فردی توسط تیمهای ترور کشته میشود یا جنازهسازی در دستور کار منافقین و عناصر خرابکار قرار میگیرد.
سازمان منافقین بعد از حضور در عراق هم تیمهای ترور خودش را فعال گذاشت. نمونههای بارز آن شهادت شهید لاجوردی، سپهبد صیادی شیرازی، عملیات انفجار در حرم امام رضا(ع)، حضور در آشوبهای سال ۷۸، ۸۸، ۹۶ است. در گذشته فرمانده تیم عملیاتی سازمان برای ترور برعهده عطایی بود و بعدها فهمیه اروانی این مسئولیت را برعهده گرفت که در عملیات انتفاضه شعبانیه مردم عراق کشته شد. به نظر میرسد این تیم هماکنون با هدایت شخص مریم رجوی و حمایتهای پیدا و پنهان آمریکا و اسرائیل و عربستان سعودی به پیش میرود.
سیاست آنها در آبان 98ایجاد آشوب برای درگیری و اغتشاش بیشتر بود. به اصطلاح منافقین با «مسسل باید خفقان را از بین برد». در آبان سال گذشته هم بیشتر تیم عملیاتی سازمان هم توسط یک لیدر هدایت میشود که دور از صحنه اغتشاش در حال رصد هستند. بیشتر آنها هم سلاحهای سبک و کوچک در اختیار دارند و وسایل حمل و نقل این افراد بیشتر موتورسیکلت است. البته تیمهای منافقین تنها از میان اعضای رسمی آنها نیست؛ بیشتر سازمان از خانواده اعدامیها، اراذل و اوباش و برخی افراد سابقهدار کیفری برای این موضوع استفاده میکند.
شورش از تهران تا بیروت
این موضوع بعدها در عراق و لبنان هم پیگیری شد. در عراق کشتهها بسیار افزایش پیدا کرد و در این دو کشور دولتها سقوط کردند تا جولان نیروهای وابسته به آمریکا بیشتر شود. جالبترین نکته هم این است که آشوبها در سه کشور ایران، لبنان و عراق با زمینه اقتصادی و افزایش قیمت بنزین و گازوئیل بود.
بعد از اینکه پروژه آشوب حداکثری در ایران جواب نداد، طرح آمار کشتهسازی توسط شبکههای ضد انقلاب شروع شد و آمارهای عجیب و غریبی بیان شد که توسط برخی از مسئولان امنیتی و دولتی تکذیب شد. سعدالله زارعی از کارشناس امنیتی در گزارش در یکی از نشریههای نزدیک به سپاه نوشت که 230 نفر در آشوبهای آبان ماه کشته شدند.
سردار حسین نجات، فرمانده قرارگاه ثارالله سپاه در مصاحبه با رادیوگفتوگو درباره آشوبهای آبان 98 گفته بود: فتنه 96 و 98 ماهیت اعتراضی داشت که شروع آن بر اساس اعتراض مردمی بود، ولی جریان ضدانقلاب بر اعتراضات مردمی سوار شد و هیچ جریان سیاسی از اعتراضات 96 و 98 حمایت نکرد و مردم سریعا صف خودشان را از آشوبگران جدا کردند.
کشته سازی آخرین حربه منافقین
البته دولت هم فارغ از این موضوعات باید جنبههای امنیتی ماجرا را مینگریست. ذوالفقاری، معاون امنیتی وزیر کشور درباره تبعات افزایش قیمت بنزین گفت: نظر ما این بود که قیمت بنزین تک نرخی و ۱۵۰۰ تومان باشد. پیش بینی اعتراضات را هم کرده بودیم.
گفته شده که وزیر اطلاعات و وزیر امورخارجه و بسیاری از اعضای هیئت دولت هم با این اقدام دولت برای افزایش قیمت بنزین مخالف بودند.
انتهای پیام/