مدیر کل زندانهای استان تهران گفت: با برنامههای تدوین شده سازمان زندانها در خصوص اشتغال حداقل ۵۰ درصد مددجویان، تشویق زندانیان به حرفه آموزی جهت بازگشت سالم به جامعه، اصل مهم تربیتی است و در این راه آماده همکاری با خیرین و کارآفرینان هستیم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیر کل زندانهای استان تهران در مراسم افتتاح بخش جدید واحدهای کارگاهی ندامتگاه قزلحصار اظهار داشت: با برنامههای تدوین شده سازمان زندانها در خصوص اشتغال حداقل ۵۰ درصد مددجویان، تشویق زندانیان به حرفه آموزی جهت بازگشت سالم به جامعه، اصل مهم تربیتی است و در این راه آماده همکاری با خیرین و کارآفرینان هستیم.
در مراسم افتتاح بخش جدید واحدهای کارگاهی ندامتگاه قزلحصار که با حضور علی شمس مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان کشور برگزار شد، سیدحشمت اله حیات الغیب ضمن اشاره به ضرورت توسعه زمینههای اشتغال و حرفه آموزی گفت: بحمداله امروز ۲۰۰ نفر دیگر به جمع زندانیان شاغل در این ندامتگاه افزوده شدند و تلاش بر این است تا پایان سال، تعداد شاغلین به ۵۰ درصد برسد.
مدیرکل زندانهای استان تهران تصریح نمود: در اجرای دستورات و برنامههای تدوین شده سازمان زندانها در خصوص اشتغال حداقل ۵۰ درصد مددجویان، تشویق زندانیان به حرفه آموزی جهت بازگشت سالم به جامعه، اصل مهم تربیتی است که با تلاش شبانه روزی کارکنان زندانها با دقت دنبال میشود.
سیدحشمت اله حیات الغیب ادامه داد: بیکاری به عنوان مهمترین عامل گرایش افراد به سوی ارتکاب جرم بوده و مهارت آموزی و اشتغال زایی در زندان برای توانمندسازی زندانیان میتواند پس از آزادی، منجر به کارآفرینی و ورود آنان به بازار کار شود.
وی تأکید کرد: تشویق و ترغیب زندانیان در حرفه آموزی جهت بازگشت سالم به جامعه، اصل مهم تربیتی است. این افراد اغلب به دلایل مختلف وارد چرخه موادمخدر شده بودند، اما بعد از زندانی شدن، فرصت مناسب در اختیار دارند تا راه درست زندگی را در پیش گیرند.
مدیر کل زندانهای استان تهران همچنین گفت: در حال حاضر بیش از یک هزار و ۵۰۰ نفر مددجو در کارگاههای تولیدی ندامتگاه قزلحصار زیر نظر بنیاد تعاون، مشغول کار هستند و در این راه آماده همکاری با خیرین و کارآفرینان هستیم تا برنامههای توسعهای اشتغال و حرفه آموزی زندانیان گامهای بلندتری بردارد.
وی با اشاره به نقش نهادهای اجتماعی در این راه گفت: عوامل متعدد خانوادگی، شخصیتی، اجتماعی و اقتصادی موجب ایجاد زمینه ارتکاب جرم از سوی یک فرد میشود، بنابراین لازم است نهادهای مختلف، نیکوکاران و کارآفرینان به مجموعه زندان کمک کنند تا آنان پس از آزادی، مسیر درست تربیت و زندگی سالم را در پیش گیرند.
شایان ذکر است مددجویان ندمتگاه قزلحصار در رشتههای نجاری، سراجی، فلزکاری، جوشکاری، تراشکاری، مونتاژ لامپ و سه راهی برق صنعتی، خیاطی و کفاشی زیر نظر بنیاد تعاون مشغول به کار هستند.