به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری دانشجو، ما در اینجا مراحل ثبت شرکت سهامی خاص با جزئیات کامل به شما شرح می دهیم. در صورت داشتن هرگونه سوال در رابطه با این موضوع می توانید با همکاران ما تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید.
شاید در ظاهر ثبت شرکت سهامی خاص کار چندان دشواری نباشد، ولی باید بگوییم که این کارقوانین و مقررات خاص خود را دارد. و داشتن تجربه و آگاهی در این زمینه حرف اول را می زند، چرا که در غیر اینصورت با کوچک ترین اشتباه به مشکل برخورد می کنید و زمان و هزینه شما برای ثبت شرکت به هدر خواهد رفت.
از این رو توصیه ما به شما این است که برای گرفتن بهترین نتیجه ی در کوتاه ترین زمان ممکن ثبت شرکت سهامی خاص را به افراد متخصص ،با تجربه و حقوقدان آشنا به قوانین در این زمینه بسپارید. همکاران ما در این پروسه تجربه و تخصص کافی دارند و شما را در انجام این کار یاری می کنند.
نکات قابل توجه در ثبت شرکت سهامی خاص
مدراک مورد نیاز برای تاسیس شرکت سهامی خاص
نکته: سرمایه بلوکه شده در حساب بانکی شرکت، بعد از ثبت شرکت و آگهی تاسیس در روزنامه رسمی قابل برداشت می باشد، همچنین امکان افزایش مبلغ فوق نیز وجود دارد.
نکته ۲: مدارک لازم برای شخص حقوقی داخلی در بین مدیران وسهامداران، کپی آخرین روزنامه رسمی و کپی برابر اصل شده شناسنامه و کارت ملی نماینده شخص حقوقی می باشد.
مدارک مورد نیاز برای اشخاص حقوقی خارجی سهامدار، گواهی ثبت شرکت در مرجع مورد نظر، اصل و نسخه ترجمه شده وکالت نامه وکیل شرکت خارجی می باشد.
برای کسب اطلاع از نحوه ثبت شرکت سهامی خاص و سایر انواع شرکت ها می توانید با ما تماس بگیرید :
همراه: 09122938218
همراه: 09356610070
جزئیات کامل مراحل ثبت شرکت سهامی خاص
۷ گام برای ثبت شرکت سهامی خاص
مرحله اول: عقد قرارداد
در مرحله اول قرارداد «ثبت شرکت سهامی خاص» به صورت تلفنی یا حضوری و یا آنلاین منعقد می شود.
مرحله دوم: ارائه مدارک
در این مرحله مدارک تحویل داده شده و مورد بررسی قرار می گیرند.مدارک را سریع تر آماده کنید تا با قرار گرفتن در اختیار کارشناس سریع تر نتیجه بگیرید.
مرحله سوم: تأیید نام پیشنهادی
در این مرحله نام های پیشنهادی شما مورد بررسی قرار می گیرد و یکی از آن ها تایید می شود. نامی که انتخاب می کنید باید شرایط زیر را داشته باشد:
نام مورد نظر بعد ازبررسی و داشتن شرایط لازم روی برگ اظهارنامه قید می شود. سپس این اظهارنامه برای تایید به اداره ثبت شرکت ها ارائه می شود. بعد از تایید، نام شرکت در واحد تایید نام به ثبت می رسد.
مرحله چهارم : به امضا رسیدن اوراق
در مرحله چهارم وکالت نامه و تقاضانامه به امضا و تایید کارفرما می رسد.
مرحله پنجم : تشکیل پرونده
در این مرحله با ارائه مدارک توسط کارشناس به اداره مربوطه تشکیل پرونده شده و در دبیرخانه به ثبت می رسد.
مرحله ششم : بررسی و کارشناسی پرونده
در این مرحله مدارک ارائه شده از طرف متقاضی، توسط کارشناس اداره ثبت کارشناسی شده و مورد بررسی قرار می گیرد. در صورت اخطار در پرونده، مجددا توسط کارشناسان بررسی می شود.
مرحله هفتم : ارائه اسناد شرکت
بعد از اتمام مراحل فوق شرکت به ثبت می رسد. و مدارک زیر به شخص یا اشخاص متقاضی تحویل داده می شود:
هزینه ثبت شرکت سهامی خاص به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. در حالت اول شما برای ثبت شرکت می توانید شخصا اقدام کنید. در این صورت می توانید به سیستم ثبت شرکت سهامی خاص مراجعه کرده و فرم های مربوطه را پر کنید. در این حالت شما هزینه های دولتی و دفتری و درج آگهی در روزنامه رسمی را پرداخت خواهید کرد و هزینه ی دیگری نخواهید داشت. این هزینه ها حدودا ۳۰۰ هزار تومان می باشد.
حالت دوم این است که شما به یکی از شرکت های خدمات اداری مراجعه کنید و از آن ها درخواست کنید که عملیات مربوط به ثبت شرکت را برای شما انجام دهند. مطمئنا دراین صورت هزینه ی بیشتری برای پروسه ثبت پرداخت خواهید کرد. مزیتی که این حالت دارد این است که شما می توانید در اسرع وقت و بدون نگرانی شرکت خود را به ثبت برسانید.