حجت الاسلام سیدرضا تقوی در رادیو گفتگو بیان داشت: شرط گفتمانسازی فرهنگی تداوم در این امر و الگوسازی موثراست که برای تبیین شخصیت شهیدسلیمانی به عنوان یک گفتمان فرهنگی و مکتب همه رسالت معرفی و تبیین ویژگیهای شخصیتی ایشان را برعهده دارند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سیدرضا تقوی عضو کمیسیون فرهنگی در برنامه گفتگوی فرهنگی گفت: شناخت شخصیت شهید سلیمانی و گفتمان سازی فرهنگی براساس این شناخت رسالتی است که اندیشمندان باید به آن توجه کنند. فرهنگ سازی رسالتی است که جامعه فرهنگی علمدار معرفی و نشر آن است و مجموعهای از بینشها و رفتارها و بایدها و نبایدها که از نسلی به نسلی دیگر منتقل میشود و فرهنگ را میسازد و هویت یک ملت را فرهنگ آن شکل میدهد و رفتارهای سیاسی و اقتصادی و اجتماعی براساس فرهنگ مهندسی میشود و پاسداری از ارزشها را برعهده دارد بر این اساس مکتب شهید سلیمانی مولفههایی دارد که در امر فرهنگ سازی باید به آن توجه کرد.
وی افزود:فرهنگ مقولهای عمومی است و در تعامل با مردم معنا میباید و نیاز به همراهی مردم دارد، پس سرفصلهای فرهنگی در گام اول باید به شناخت شخصیت شهید قاسم سلیمانی توسط فرهیختگان باشد تا در مرحله بعدی مردم به ان شناخت برسند و در حوزه تحلیل ابعاد شخصیتی شهید معرفی شود، همچنین نگاه و رهنمونها مقام معظم رهبری در خصوص شهید سلیمانی بسیار ارزشمند است که باید برای جامعه تبیین شود.
حجت الاسلام تقوی ادامه داد: ویژگیهای شخصیتی شهید سلیمانی باید برای نسل جدید معرفی شود تا الگوسازی شده و نسل جوان الگوی مناسبی داشته باشد، در قالب الگوسازی بخشی از فرهنگ شکل میگیرد هرچند فرهنگ زمان میخواهد و باید تداوم داشته باشد.
وی در پایان گفت: اگر بتوانیم خصوصیات سردار سلیمانی و شخصیت ایشان را برای جامعه تفسیر کنیم در گفتمان سازی میتوانیم موثر عمل کنیم، اما فراموش نکنیم شرط فرهنگسازی تداوم است و رسانه ها، آموزش و پرورش، دانشگاهییان وحوزویان و فرهیختگان رسالت این فرهنگ سازی را برعهده دارند.