به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، هنوز بازیهای باشگاهی در آسیا با نام جام باشگاهها برگزار میشد. در آخرین سال این رقابتها استقلال میزبان مرحله نهایی بازیها بود و از آنیانگ و سامسونگ کره به همراه نسفقرشی میزبانی کرد. میزبانی که آبروی فوتبال ایران را برد تا باعث شود بعد از آن زمین ورزشگاه آزادی یک سال باید ترمیم شود. در جریان بازی سامسونگ و نسفقرشی از آسمان تهران تگرگ بارید و در عرض چند دقیقه زمین ورزشگاه آزادی به باتلاق گلی تبدیل شد. استقلال در گل گیر کرد و پنالتی نوازی به اوت رفت تا جام به کرهایها برسد. بعد از تغییر بازیها به فرمت لیگ قهرمانان آسیا دیگر شاهد این سبک میزبانیها نبودیم تا کرونا از راه رسید و قطر بار میزبانی رقابتها را به دوش کشید. کشوری که آماده برگزاری جام جهانی است و با تمام امکانات از لیگ قهرمانان آسیا به خوبی میزبانی کرد. رعایت درست پروتکلهای بهداشتی در این رقابتها مثالزدنی بود و در حالی که نیمی از بازیکنان الهلال به ویروس کرونا مبتلا شدند دیگر تیمهای رقیب آنها کرونا نگرفتند و به خوبی این بیماری در دوحه کنترل شد. حالا AFC قصد دارد بازیهای مرحله گروهی را به میزبانی چند کشور برگزار کند تا قطر دوباره مجبور نشود بار مسابقات را به دوش بکشد و رقابتها هم جذابتر دنبال شود و دیگر کشورها در این رقابت سهیم باشند. از ایران هم خبر میرسد هر چهار نماینده ایران برای میزبانی از رقابتها دست به کار شدند و درخواست خود را ارسال کردند.
تراکتور با بیشترین شانس
در میان نمایندگان ایران تراکتور بالاترین شانس برای میزبانی مرحله گروهی بازیها را دارد. تیم تبریزی با در اختیار داشتن دو ورزشگاه شهید قاسم سلیمانی و یادگار امام (ره) تبریز میتواند از بازیهای گروه B میزبانی کند. هتلهای مدرن این شهر و زمین چمنهای مناسب بازی و تمرین در تبریز این امکان را میدهد تا تراکتور از نظر سختافزاری در بهترین شرایط نسبت به دیگر تیمهای ایرانی باشد و شانسش هم بیشتر میشود.
فولاد و مخروبهای به نام غدیر اهواز
فولاد خوزستان برای میزبانی اول باید به فکر صعود از مرحله پلیآف بازیها باشد اما برای بالا رفتن شانس صعود هم که شده آنها برای میزبانی دست به کار شدند. فولاد در ورزشگاه شهدای فولاد امکان میزبانی را دارد اما نام ورزشگاه دومی که قرار است به AFC اعلام کند چه خواهد بود؟ ورزشگاه غدیر اهواز بهترین گزینه است چون فولاد در گذشته میزبانی بازیهای لیگ قهرمانان آسیا را در آن تجربه کرده اما این ورزشگاه به مخروبهای تبدیل شده که نه زمین چمن مناسبی دارد و نه امکانات ورزشگاه قابل استفاده است. آخرین تصاویری که از این ورزشگاه منتشر شد شاهد لجنزارهای تونل ورزشگاه بودیم. برای میزبانی باید میلیاردها تومان خرج آمادهسازی این ورزشگاه شود و البته زمان را هم در نظر بگیرید که فرصت زیادی تا شروع بازیها باقی نمانده و نمیشود زیاد روی آمادهسازی این ورزشگاه حساب باز کرد.
استقلال و پرسپولیس در یک ورزشگاه
سرخابیهای تهرانی هم برای اینکه از قافله عقب نیفتند درخواست میزبانی مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا را ارسال کردند و این در حالی است که هر دو تیم در ورزشگاه آزادی میزبانی میکنند. نه تنها امکان میزبانی همزمان استقلال و پرسپولیس مهیا نیست بلکه امکان میزبانی یکی از این تیمها هم وجود نخواهد داشت چون زمین چمن دوم برای میزبانی وجود ندارد. نزدیکترین ورزشگاه به آزادی ورزشگاه دستگردی است که زمین مناسبی برای بازی ندارد و باید از نو چمنش کشت شود و از طرفی ورزشگاه تختی هم بیش از یک سال است که میزبان بازی رسمی نبوده است. همین امر باعث میشود دو تیم شانس میزبانی نداشته باشند و معلوم نیست با چه تفکری این درخواستها ارسال میشود.
همانطور که میدانید بازی آخر مرحله گروهی باید همزمان انجام شود و به همین دلیل تیمها باید دو ورزشگاه را اعلام کنند و درخواست سرخابیها برای میزبانی کمی عجیب به نظر میرسد. احتمالاً بعد از دیدن نامهها که هر دو تیم یک ورزشگاه تکراری را برای میزبانی اعلام کردند باعث شود نام استقلال و پرسپولیس به راحتی خط بخورد. علاوه بر این حضور الاهلی عربستان در گروه استقلال پای اختلافات سیاسی را وسط میکشد و تراکتور هم احتمالاً با الوحده عربستان و فولاد با النصر عربستان همگروه میشوند که اجازه میزبانی را از آنها میگیرد و این درخواستها را هم بگذارید کنار درخواست میزبانی جام ملتهای آسیا در سال ۲۰۲۷ که قرار است با ارسال چند کلیپ ویدئویی میزبان شویم!