به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سازمان ملل روز جمعه هشدار داد که حدود 400 هزار کودک یمنی زیر پنج سال در خطر مگر به دلیل سوء تغذیه حاد قرار دارند.
سازمان ملل همچنین تاکید کرد که دست کم 2.3 میلیون کودک با خطر سوء تغذیه شدید مواجه هستند.
«دیوید بیسلی» رئیس برنامه جهانی غذای سازمان ملل در قطعنامهای گفت: «این آمار درخواست دیگری برای کمک به یمنیها است که هر کودکی که با سوء تغذیه مواجه است به معنای آن است که یک خانواده برای بقا در تلاش است.»
افزایش کودکان یمنی که به دلیل سوء تغذیه با خطر مرگ دست و پنجه نرم میکنند به 400 هزار نفر حاکی از افزایش 22 درصدی این تعداد در سال 2020 است.
«هنریتا فور» رئیس سازمان کودکان ملل متحد نیز گفت: «هر روز که اقدامی صورت نگیرد کودکان بیشتری میمیرند.»
وی تاکید کرد: «سازمانهای بشردوستانه نیازمند منابع قابل پیشبینی فوری برای نجات جان انسانها هستند.»
یونیسف نیز برآورد کرده که تمامی 12 میلیون کودکی که در یمن زندگی میکنند نیازمند نوعی کمک هستند. این کمکها شامل غذا، خدمات بهداشتی، آب سالم، تحصیل و کمکهای نقدی برای کمک به خانوادههای این کودکان است.
سازمان ملل همچنین هشدار داد که حدود 1.2 میلیون زن باردار یا شیرده نیز از سوء تغذیه شدید در سال 2021 رنج میبرند.
رئیس برنامه جهانی غذای سازمان ملل نیز در ادامه بیانیه خود گفت: «بحران در یمن ترکیبی از درگیری، فروپاشی اقتصادی و کمبود شدید بودجه برای فراهم کردن کمکهای ضروری است.»
وی اضافه کرد: «برای گرسنگی راهحل وجود دارد که آن، فراهم کردن غذا و پایان دادن به درگیری است.»
بر اساس گزارش سازمان ملل، بیش از سه میلیون نفر از مردم یمن آواره شده و نزدیک به 80 درصد از 29 میلیون نفر جمعیت یمن به نوعی کمک برای بقا نیازمند هستند.