به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه نشست امروز استانداران سراسر کشور که در سالن پیامبر اعظم (ص) در محل وزارت کشور برگزار شد با اشاره به اینکه در نشست امروز چهار دستور کار تنظیم بازار در ایام ماه مبارک رمضان، بررسی شرایط امنیت داخلی کشور، روند مدیریت بیماری کرونا در مناطق مختلف کشور و فراهم سازی مقدمات برای برگزاری انتخابات خرداد ماه سال جاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت؛ گفت: امروز توفیق شد در سال ۱۴۰۰ اولین جلسه حضوری را با استانداران داشته باشیم.
وی افزود: در این جلسه، استانداران جمع بندی خود را از فضای استانها در حوزههای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و امنیتی ارائه کردند که روند کلی این شرایط را مثبت ارزیابی میکنند؛ هر چند در حوزههای اقتصادی مواجه با برخی مسائل هستند که در جلسه امروز در این زمینه هم تصمیم گیری شد.
وزیر کشور با بیان اینکه در جلسه امروز چهار دستور کار مختلف مورد بررسی قرار گرفت؛ خاطرنشان کرد: یکی از مسائل مطرح شده موضوع امنیت به ویژه امنیت با نگاه انتخاباتی بود. برای انتخابات همیشه بستر امنیت اجتماعی و انتظامی را از ماهها قبل رصد و تحلیل کرده و اطلس امنیتی تدوین میشود و متناسب با آن نیز اقدام میکنیم.
وی اضافه کرد: طبق گزارش ارائه شده در این زمینه، روند بسیار مثبت و مناسب است و آمادگیهای لازم در این حوزه وجود دارد.
رحمانی فضلی یادآور شد: دستور کار دومی که در جلسه امروز مورد بحث و گفتگو قرار گرفت، مسائل اقتصادی است که به خصوص با توجه به نزدیک شدن به ایام ماه مبارک رمضان، استانداران در حوزه معیشت، افزایش قیمتها و تامین کالاهای اساسی مردم دغدغههایی داشتند که در این زمینه هم وزیر جهاد کشاورزی و دبیر ستاد تنظیم بازار در جلسه با ارائه برنامه، به استانداران اطمینان دادند که در حوزه تامین کالاهای اساسی به ویژه در ایام ماه مبارک رمضان مشکلی وجود نخواهد داشت و با ترتیبی هم که در موضوع مرغ اتخاذ شده، ان شاا... این مساله با کمک استانداران حل میشود.
وزیر کشور در بخش دیگری از صحبتهای خود به درخواست وزیر جهاد کشاورزی و معاون وزارت صمت در خصوص ذخیره و تامین کالا در استانها اشاره کرد و گفت: در این خصوص قرار شد به صورت مشترک تامین و کنترل قیمت کالاها انجام گیرد.
موضوع بعدی مورد اشاره در جلسه، کرونا و شرایط جدیدی است که کشور در آن قرار گرفته است. در این خصوص وزیر کشور ضمن تقدیر و تشکر از مردم کشورمان که طی ۱۴ ماه اخیر همراهی بسیاری خوبی با ستاد ملی کرونا، دولت و قرارگاه داشته اند؛ گفت: مردم عزیز کشورمان در روز طبیعت امسال هم همراهی کردند و با اقدام خوب صدا و سیما و بقیه رسانه ها، مردم هم همراهی کردند.
فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا با اشاره به اینکه طبق نمودارهای ارائه شده وزارت بهداشت، موج چهارم کرونا یک موج جهانی است؛ گفت: در همه دنیا موج چهارم بیماری شکل گرفته و در ایران هم این موج به وجود آمده و در این مسیر همه ما باید به دستورالعملهای ارائه شده از سوی ستاد ملی عمل کنیم.
وی در این خصوص تصریح کرد: استانداران و فرمانداران به عنوان مسئولین قرارگاههای استانی موظف شده اند که ضمن افزایش همکاری ها، بتوانند با همکاری و همدلی مردم عزیزمان هر چه زودتر به این مرحله چهارم پایان دهیم.
وزیر کشور با بیان اینکه موضوع کرونا برای وزارت کشور موضوعی چند وجهی است؛ گفت: یک موضوع اصلی، جان مردم است که برای ما واقعا سخت است اتفاقاتی در این حوزه برای مردم بیفتد و دیگری بحث سیاسی است که در این عرصه انتخابات خردادماه را در پیش داریم که شیوع کرونا بر مساله مشارکت در انتخابات هم موثر است.
وی اضافه کرد: موضوع دیگر، ابعاد اجتماعی و امنیتی است و در این عرصه، بسته شدن مغازه ها، از رونق افتادن کسب و کارها و کاهش فعالیتهای اقتصادی، ظرفیت ایجاد نارضایتی و تحرکات اجتماعی را دارد.
رحمانی فضلی ادامه داد: برای وزارت کشور و نهادهای تابعه آن موضوع کرونا اهمیت چند برابری دارد و در این خصوص ضمن اینکه حمایت مستمر با حوزه کادر درمان و پرستاران عزیز خواهیم داشت در بستر اجتماعی و سیاسی هم تلاش بیشتری خواهیم کرد که آثار و هزینههای اجتماعی و سیاسی کرونا را هم مدیریت کنیم.
وزیر کشور به دستورکار آخر نشست استانداران یعنی موضوع انتخابات اشاره کرد و گفت: انتخابات خرداد ماه از نظر سیاسی مهمترین حادثه سال ۱۴۰۰ است و در واقع به معنای انتقال قدرت در حوزه اجرایی است که طبق این انتقال، رئیس جمهوری جدید با اندیشه، فکر توان و ان شاا... با انرژی بالاتری خواهد آمد.
رحمانی فضلی با اظهار اینکه وظیفه وزارت کشور در این عرصه برگزاری انتخابات به صورت قانونی، سالم و در بستری امن است؛ گفت: آمادگیهای لازم از نظر اجرایی برای برگزاری انتخابات خرداد ماه با استقرار هیاتهای اجرایی و ارسال تدارکات، پشتیبانی و خدمات به همه استانها فراهم شده است.
وی افزود: با توجه به اینکه امسال چهار انتخابات یعنی انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای اسلامی شهر و روستا و میاندورهای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری داریم کار به لحاظ اجرایی به خاطر وجود چهار قانون انتخابات سخت است، اما آمادگی لازم در مجموعه وزارت کشور برای برگزاری این تعداد انتخابات وجود دارد.
رحمانی فضلی در ادامه صحبتهای خود به دو بعد مهم انتخابات اشاره کرد و گفت: یک بعد انتخابات، سلامت، قانون و امنیت است و بعد دیگر مشارکت است که در این خصوص مقام معظم رهبری و رئیس جمهوری کشور به صورت مداوم بر لزوم مشارکت حداکثری مردم تاکید دارند؛ ما وظیفه خود میدانیم که مقتضیات و شرایط این حضور پرشور مردمی را در وزارت کشور و دیگر نهادها فراهم کنیم.
وی در این خصوص گفت: از صدا و سیما این تقاضا را داریم که با رعایت بی طرفی و قانونمداری با برنامههای تبلیغاتی، شور انتخاباتی مناسبی در جامعه ایجاد کند.
وزیر کشور با تشریح این امر که لازم است بستر مناسب رقابت انتخاباتی فراهم شود، گفت: مردمی که پای صندوق رای میآیند باید نماینده سلیقه و فکرشان را در میان نامزدها داشته باشند.
وزیر کشور در پایان صحبتهای خود اظهار داشت: ان شاا... مجموعه این کارها موجب برکت برای کشور و مردم عزیزمان شود.
موج چهارم جهانی است بسیارخوب باید دید که چه کسانی با تصمیمات غلط زمینه شروع موج چهارم را فراهم کردند !؟
ممنوع نبودن سفر به استانها و شهرهای زرد و ابی اونها رو امروز در وضعیت نارنجی و قرمز قرار داده
بله اونهایی که سفر رفتند هم مقصرند اما سوال جدی ما اینست که چطور نتوانستید جلوی سفر رفتن ۱۵۰۰۰ کرونا مثبت و شکستن قرنطینه توسط اونها رو بگیرید !؟
وقتی نمیتوانیم جلوی ۱۵۰۰۰ نفر کرونا مثبت رو یگیریم چطور میخواهیم مدعی بشویم که میتوانیم سلامت کل کشور رو تضمین کنیم !؟
بله جنبه و نتیجه سیاسی شروع موج چهارم کرونا در کشور رو در زمان انتخابات خواهیم دید و با اندک نگاهی به انتخابات چند ماه پیش امریکا و سوء استفاده از بیماری کرونا برای نیل به اهداف غلط سیاسی بخوبی میتوان دریافت که این همه گیری و موج های خطرناک این بیماری در چه جهتی و با چه هدفی و توسط چه کسانی شکل می گیرد !؟
به زودی در انتخابات دلیل برخی بی توجهی ها و نا هماهنگی ها و تصمیمات غلط تعمدی در مورد جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا در کشور را خواهید فهمید
شما نگران مشارکت مردم در انتخابات نباشید بعضی ها !! چندین ماه است به بهانه کرونا و سلامت مردم دنبال این هستند که شورای نگهبان را مجاب به برگزاری انتخابات الکترونیکی کنند و هدفشان هم کاملا مشخص هست
ترساندن مردم از کرونا برای نیامدن مردم پای صندوق رأی بی فایده است کسانی که روز ۲۲ بهمن سال گذشته با وجود کرونا اومدند تو خیابون ، کسانیکه با وجود کرونا عید سفر غیر ضروری اما با رعایت پروتکل ها داشتند کسانیکه هر روز با رعایت پروتکل ها به کارهای روزمره شون میپردازند و در جامعه حاضر میشوند برای امر مهمی مثل انتخابات مطمئن باشید میان پای صندوق رأی و با برگزاری سنتی (غیر الکترونیکی) انتخابات هم مشکلی ندارند
مردمی که برای مرغ و روغن و ...با رعایت پروتکل ها تو صف ایستادند تو صف انتخابات هم با رعایت همون پروتکل ها خواهند ایستاد چرا !؟ چون مهمترین انگیزه اونها تغییر وضعیت کنونی و نا بسامان کشور از نظر اقتصادی و معیشتی هست
اگر قرار باشد با مدیریت ی رحمانی فضلی انتخابات امن و سالم و.. برگزار شود بهتر است اندکی به گذشته برگردیم و مدیریت ایشان در مورد حوادث بعد از اعلام گرانی بنزین و حوادث همچون حمله به سفارت عربستان و .... رو ببینیم چگونه بوده !؟ و « اگر ما نبودیم بدتر از این میشد » بعضی ها!! رو بیاد بیاریم
اگر سلامت مردم مهم بود چرا سفرهای نوروزی را مجاز کردید !؟ بنابراین لطف کنید در انتخابات ادای کسانی را در نیاورید که نگران سلامتی مردم هستند و سعی نکنید به این بهانه شورای نگهبان را مجاب به برگزاری انتخابات الکترونیکی کنید
کسانیکه ۱۳ روز!! سفر را مجاز کردند چطور میخوان فردا بیان بگن ما نگران سلامتی مردم در یک نصف روز!! انتخابات هستیم و باید انتخابات را الکترونیکی برگزار کنیم !؟
بنابراین باز تکرار می کنیم که مردم انگیزه کافی برای شرکت در انتخابات رو دارند لذا اقایان دولتی نگران این موضوع نباشند الکی سعی نکنند شورای نگهبان را از بحران خیالی کمبود مشارکت مردم به بهانه کرونا یا به بهانه رد صلاحیت برخی از نامزدها بترسانید
به اندازه کافی نامزد از سلایق مختلف در انتخابات هستند که با بهانه کاهش مشارکت مردمی میخواهید جلوی رد صلاحیت افراد نالایق را بگیرید
بعضی ها!! شیطنت نکنند به فضل الهی، مردم خسته از وعده های محقق نشده و خسته از بی تدبیری ها اینبار انتخاب درست خواهند داشت