احمد شریف، دبیرکل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران و عضو جبهه اصلاحات ایران (نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان) در گفتگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری دانشجو، در رابطه با انتخاب مجدد خود به عنوان دبیرکل حزب همبستگی دانش آموختگان إیران برای دو سال آتی و برنامههای پیشرو، گفت: همانطور که اشاره کردید سال 1400 از مقاطع مهم تاریخ اخیرکشورمان است که قرار است انتخابات ریاست جمهوری در آن برگزار شود و دولت سیزدهم سر کار بیاید.
شریف با تاکید به نقش اجرایی رئیس جمهور در گام دوم انقلاب، اظهار کرد: ما دهه چهارم پیروزی انقلاب اسلامی را پشت سر گذاشتیم و پس از صدور بیانیه گام دوم از طرف رهبری انقلاب که سرفصلهای نقشه راه برای دهههای آینده را ترسیم کرده است به همين خاطر این دوره از انتخابات براي تعيين بالاترين مقام اجرايي كشور كه مديريت تدوين و اجراي برنامههاي اين چشم انداز را بر عهده خواهد داشت از اهمیت به سزایی برخوردار است؛ بنابراین همه احزاب و گروههای سیاسی تمام سعیشان این است که در انتخابات پیش رو تاثیر گذار باشند.
وی افزود: ما هم به عنوان یک حزبی که وارد دهه سوم فعالیت خودمان میشویم، در همین راستا برنامههایی را طراحی کردیم. البته علت اینکه احزاب در ایران دچار ضعفهای ساختاری هستند به این علت است که به تنهایی بتوانند منشا اثر باشند را ندارند و به همین خاطر اغلب در انتخابات به صورت ائتلافی کار میکنند و به صورت جبهه ای وارد عمل میشوند.
دبیرکل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران، ادامه داد: بر این اساس حزب ما هم در قالب ائتلاف اصلاحطلبان تحت عنوان جبهه اصلاحات ایران وارد جرگه رقابت انتخابات خواهد شد.
شریف تصریح کرد: در کنارانتخابات مهم ریاست جمهوری، انتخابات شورای اسلامی شهر را هم داریم که به عنوان پارلمان شهری مسئولیت مدیریت امور شهرها را بر عهده دارد. این قسمت از انتخابات هم از اهمیت بسزایی برخوردار است و به همين دليل در این عرصه هم ما در همان مجموعه ائتلاف هستیم و امیدواریم که انتخابات شوراها هم به نحو مطلوبي برگزار شود.
وی افزود: البته در برخی از حوزهها انتخابات میان دورهای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری هست که طبعا به صورت موردی به آنها ورود خواهیم کرد.
دبیرکل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران، با اشاره به فعالیتهای این حزب، بیان کرد: ما در طول مدتی که مجوز فعاليت گرفتيم حتی یک روز هم نبود که فارغ از فعاليت هاي سياسي و تشكيلاتي باشيم و نظرات خويش را در قالب بیانیههای مختلف و نشستهاي تخصصي اعلام كرديم و کماکان هم این مسیر ادامه دارد.
شریف در رابطه با جلسات این حزب برای آینده، گفت: سومین کنگره سراسری حزب برگزار شد و اعضای شورای مرکزی، بازرسان و دبیر کل انتخاب شدند. ما ظرف هفته جاری اولین جلسه شورای مرکزی جدید حزب را به خاطر موج چهارم شیوع ویروس کرونا و رعایت پروتکلها به صورت مجازی برگزار خواهیم کرد. طبعا مهمترین دستور کار تعیین مسئولین جديد براي اركان حزب از جمله قائم مقام دبيركل، اعضاي دفتر سياسي و مسئولان كميتههاي مركزي است، بعد از آن هم انتخابات پیش رو مهمترین بحثی هست که شورای مرکزی در مورد این موضوع تصمیم گیری میکند.
عضو جبهه اصلاح طلبان ایران (نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان) در رابطه با نحوه دعوت از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در این نهاد، بیان کرد: نهاد اجماع ساز قرار است که در جلسه امروز بعد از ظهر ساز و کار تعیین کاندیدای اصلاحطلبان را مورد بررسی قرار بدهد و اگر طرحی که از طرف کمیته تدوين راهبردهاي جبهه ارائه شده است، تصويب شود از این به بعد فرایند کار مشخص خواهد شد و بعد از تصویب از طرف جبهه توسط سخنگو اطلاع رسانی خواهد شد.
وی ادامه داد: تا به الان در رابطه با گزينه هاي انتخابات بصورت مصداقی بحث نشده و علتش هم این است که هنوز ساز و کار نحوه تعیین کاندیدای نهایی مشخص نیست. تا بتوان به بحث مصادیق ورود پيداكرد.
شریف به ضعف گروههای سیاسی برای انتخابات اشاره کرد و گفت: زمان برای آغاز فرآيند فعاليتهاي انتخابات کم است و ما الان حدود 70 روز زمان داریم تا به برگزاری انتخابات؛ شاید این برای گروههای سیاسی ضعف حساب میشود که در انتخابات به این اندازه با اهميت نتوانستهاند هنوز کاندیدای خودشان را مشخص کنند.
دبیرکل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران در آخر تاکید کرد: فکر میکنم هر دو جناح سیاسی در کشور در این مورد كم كار هستند و هنوز نتوانستهاند کاندیدای نهایی خود را مشخص کنند تا کاندیداها هم بتوانند برنامههای خودشان را با شهروندان در میان بگذارند.