به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، چند روزی است که انتشار کلیپی از سینهزنی یک جوان معتاد در دسته عزاداری در فضای مجازی موجب شده است که سمت و سوی نگاه هیأتیها به این جامعه در معرض خطر، بیش از پیش شود. بعد از انتشار گزارشی از این جوان اتفاقات خوب و خوشی برای او رقم خورده است. او حدود دو هفتهای است که در کمپ برای ترک اعتیاد حضور دارد، خانوادهاش پیدا شدند، چند نفری برای اشتغالش وعده دادند و از همه مهمتر نیز مردم برای ترک اعتیاد افرادی مشابه او، ۲۰ میلیون تومان به هیأت محبانالزهرا (س) کمکرسانی کردند.
معتادی که امام حسین (ع) خریدارش شد
ماجرا از این قرار بود که هیأت محبانالزهرا (س) بعد از دو سال که برنامه خیمهسوزان خود را تعطیل کرده بود، امسال در یکی از خیابانهای شهرک گلستان واقع در شهرستان بهارستان تهران، مراسم عزاداری خود را برپا میکند. در خلال مجلس عزاداری این هیأت، جوان معتادی حضور پیدا میکند و به سینهزنی در حال و هوای خود میپردازد. بعد از مراسم فیلم سینهزنی این جوان که بعداً مشخص شد نامش «حسین» است و ۳۷ سال دارد، به سرعت در فضای مجازی چرخید. هیأتیها او را پیدا کردند و سراغش رفتند تا توانستند بعد از سه روز شرایط حضور او در کمپ ترک اعتیاد را فراهم کنند.
«حسین» زائر کربلا میشود
«حسین» این روزها در کمپ تلاش میکند تا از شر این بلا رهایی پیدا کند و آرزو دارد زائر امام حسین (ع) در اربعین باشد. اعضای هیأت محبان الزهرا (س) هم قول دادهاند اگر روند درمان حسین به خوبی سر شود و تا اربعین به طور کامل او را پاک کنند، شرایط سفر او به کربلا را در اربعین امسال مهیا خواهند کرد.
سیلی از درخواستها به دایرکت صفحه اینستاگرام هلالی
یکی از عوامل بازنشر فیلم سینهزنی این فرد در فضای مجازی، بازنشر آن توسط عبدالرضا هلالی بود که موجب شد، نگاههای بیشتری به سمت او برود. بعد از این اتفاقات مخاطبان بسیاری هم به این مداح پیام دادند و از او درخواست کمک داشتند. هلالی میگوید: «پیامهای بسیاری بعد از این ماجرا برایم ارسال شد که هم ابراز خوشحال بود و هم افراد بسیاری هم درخواست کمکرسانی داشتند.»
دندانپزشکی برای معتادان
هلالی که مدتهاست محل حسینیه خود را به منطقه هرندی که از لحاظ وضعیت اعتیاد، شرایط نامطلوبی دارد منتقل کرده است، این روزها خدمات بسیاری در قالبهای مختلف معیشتی و درمانی به این اقشار دارد. او در حال نهایی کردن دندانپزشکی در تکیهگاه آقامرتضی علی (ع) برای معتادان است. او میگوید: «در فواصل ساخت این تکیهگاه، یک درمانگاه دندانپزشکی در منطقه ایجاد کردیم و دندانهای تمام اهالی این منطقه و حتی معتادان را درمان کردیم. افرادی که درگیر اعتیاد هستند، عمدتاً دچار مشکلات بسیاری از لحاظ دندان هستند و برای درمان نیز به سهولت، امکان مراجعه به پزشک ندارند، لذا در گام اول برای خدمترسانیها، درمان دندانها را آغاز کردیم. جدای از این در داخل تیکهگاه نیز مرکزی با دو یونیت مجهز برای درمان مشکلات دندانی معتادان راهاندازی شده است.»
تکیهگاهی برای کمک به نیازمندان
هلالی در این تکیهگاه علاوه بر برپایی مجالس عزاداری و جشن برای اهل بیت (ع) کمکرسان نیازمندان است و اصلاً نامش را هم برای همین «تکیهگاه» گذاشته است تا نیازمندان بدانند این محل پشتوانهای برای آنهاست و میتوانند به آن تکیه کنند. او در مناسبتهای مختلف برای نیازمندان سفره پهن میکند و آنان را اطعام میکند.
نهضتی برای ترک اعتیاد معتادان
این مداح اهل بیت (ع) پیش از این نیز برای کمک به درمان ترک اعتیاد معتادان تلاشهایی داشته است، او ۲ سال است که در خفا، هر معتادی از هر نقطه کشور را که به او مراجعه کند، رایگان برای درمان به کمپ میرسد و در مدت حضور آن فرد نیز خانوادهاش را تحت پوشش قرار میدهد تا از لحاظ معیشتی با مشکل مواجه نشوند. اما او این بار در فراخوانی میگوید: «هر معتادی که بخواهد از شر این بیماری رهایی پیدا کند، ما تمام کمکهای لازم مادی و معنوی را به او خواهیم داشت و حتی خانواده او را هم در مدت بستری بودن او تحت پوشش قرار میدهیم. البته این امر نیازمند رضایت آن فرد برای ترک اعتیاد است.»
هلالی میگوید: «برخی شاید بعد از این فراخوان اعلام کنند که این فرد یا این نفر از بستگان ما دچار بیماری اعتیاد است، به او کمک کنید. این مقدور نیست، خود فرد با رضایت و تمایل خودش باید مراجعه کند.»