به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، علیرضا دبیر در مورد اعزام تیم ایران به آمریکا، عنوان کرد: به صورت کلی میگویم اگر کشتی گیران ما با نفرات برتر دنیا مبارزه کنند این به نفع ماست به خصوص اگر در مسابقات بین المللی باشد چراکه باختن در مسابقات بین المللی باعث میشود که کشتی گیران به نقاط ضعف و قوت خود و حریفانشان پی ببرند و در مسابقات اصلی این موضوع رمز پیروزی آنها خواهد شد.
رئیس فدارسیون کشتی همچنین درباره ابلاغ اساسنامه مشترک فدراسیونهای ورزشی، تصریح کرد: چند وقتی است که اساسنامه جدید فدراسیونها از طریق وزارت ورزش ابلاغ شده، اما فدراسیون کشتی در دوره قبل یک اساسنامه جدا و مورد تأیید اتحادیه جهانی را مصوب کرد و اگر بخواهیم اساسنامه وزارت ورزش را انجام دهیم در بحث بین المللی حتما به مشکل خواهیم خورد. آیین نامه ارائه شده از سوی وزارت ورزش عملا رئیس فدراسیون را هیچ کاره کرده و در واقع دست رئیس فدراسیون را برای کار کردن میبندد.
دبیر یکی از اصلیترین دغدغههای خود را موضوع بودجه کشتی و مالیات خواند و گفت: نزدیک به ۹ میلیارد پاداش کشتی گیران بوده که تقریبا باید ۹۰۰ میلیون آن را به عنوان مالیات بپردازیم، به هرحال فدراسیون که نمیتواند از جوایز قهرمانان کم کند و این مالیات بر گردن فدراسیون میماند، ما این مالیات را از کدام منبع باید تأمین کنیم؟
وی ادامه داد: موضوع دیگری که وجود دارد اینکه ما تا سال ۹۷ مفاصه حساب گرفتیم، اما برای سال ۹۸ نزدیک به دو نیم میلیارد تومان مالیات برای ما حساب کرده اند و این مالیات در حالی برای ما محاسبه شده که بودجه بسیار کمی میگیریم و باید از آن بودجه کم این مبلغ بسیار زیاد را نیز به عنوان مالیات پرداخت کنیم.
رئیس فدراسیون کشتی اظهار داشت: کشتی هزینههای بسیار بالایی دارد و ما فقط برای مسابقات نروژ نزدیک به ۱۱۰ هزار یورو هزینه ثبت نام و هتل دادیم، وزارت ورزش و جوانان باید بودجه کشتی را بدهد، در غیر این صورت ما برای اجرای ادامه برنامههای خود حتما با مشکل مواجه خواهیم شد. موضوع دیگر اینکه ما امسال بیش از یک میلیارد به هیاتهای استانی خود کمک کردیم و اگر وزارت ورزش بودجه ما را بدهد میتوانیم بیشتر به آنها کمک و در امر تجهیز باشگاهها و اهدای تشک کشتی به سراسر کشور بهتر عمل کنیم.