به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مهدی غفاری، رئیس پارک علم و فناوری گلستان از افزایش ۶ برابری تسهیلات حمایتی پرداختی به واحدهای فناور در ۹ ماه نخست امسال نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: این تسهیلات از محل پارک و بخش قابل توجهی از آن با حمایت بخش خصوصی به ویژه صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی استان برای هستهها و واحدهای فناور به تصویب رسیده است.
غفاری تنوعبخشی در تأمین مالی شرکتهای فناور و دانشبنیان را یکی از برنامههای پارکهای علم و فناوری گلستان در سال ۱۴۰۰ عنوان کرد و گفت: یکی از اهداف ما ارائه تسهیلات و خدمات مالی در اشکال مختلف به واحدهای فناور میباشد که طی ۹ ماهه نخست امسال به رقم قابل توجه ۱۱۳ میلیارد و ۶۳۰ میلیون ریال حمایت مالی از واحدهای فناور و دانشبنیان رسیدیم.
رئیس پارک علم و فناوری گلستان تصریح کرد: امیدواریم تا پایان سالجاری بتوانیم تا مبلغ ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبارات حمایتی تصویب و در اختیار واحدهای فناور و استارتاپها قرار دهیم.
وی در ادامه از عضویت ۱۴۳ هسته و واحد فناور در مجموعه پارک علم و فناوری گلستان خبر داد و گفت: در ۹ ماهه نخست امسال تعداد ۲۶ هسته و واحد فناور در مرکز رشد گرگان، ۸ هسته و واحد فناور در مرکز رشد شرق استان و ۶ شرکت در امور موسسات پارک علم و فناوری گلستان جذب و پذیرش شدهاند.
غفاری خاطرنشان کرد: علاوه بر ۱۴۳ شرکت عضو پارک، تعداد ۱۶ هسته و واحد فناور نیز در مراکز نوآوری فنی و حرفهای شهرستان گرگان و ترکمن مستقر هستند که سهم هر مرکز از این تعداد، ۸ شرکت است.
رئیس پارک علم و فناوری گلستان در پایان با اشاره به نقش و اهمیت شرکتهای دانشبنیان در اکوسیستم فناوری و نوآوری استان، بیان داشت: در حال حاضر تعداد ۴۶ شرکت دانشبنیان در استان گلستان فعالیت دارند که از این تعداد، ۲۴ شرکت دانشبنیان عضو پارک علم و فناوری گلستان هستند که در زمینههای کشاورزی و ماشینآلات کشاورزی، پزشکی، تجهیزات پزشکی و داروسازی، آیتی، شیمی، الکترونیک، مکانیک و صنایع غذایی فعالیت میکنند.