به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رحیم سرهنگی افزود: به دلیل استقبال زیاد و درخواست دانشآموزان و دانشجویان بعلت تداخل با امتحانات، این جشنواره تا ۲۰ بهمن تمدید شد و هم زمان داوری ایده ها، آغاز شده است.
وی با تاکید بر این که تاکنون ایدههای بسیار خوبی ثبت شده است، تصریح کرد: اشتغالزایی، محرومیتزدایی، مشاغل خانگی، اشتغال معلولین، مشاغل خدماتی و اشتغالزایی در منطقه مکران از جمله محورهای اصلی بیشتر مورد توجه ایدهها بوده است.
مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یاد آورشد: خوشبختانه تعداد زیادی ازشرکت کنندگان جوانان خلاقی هستند که ایدههای آنان در سطح کشوری نیز کاربرد دارد و میتواند منجر به ایجاد اشتغال وسیع در سطح کشور شود.
سرهنگی افزود: برخی ایدهها از بلوغ خوبی برخوردار هستند و البته برخی از ایدهها نیازمند راهنماییهایی است. بدین منظور گروههای مشاورهای برای آنها در نظر گرفتیم که با ایده دهنده تماس گرفته میشود تا در صورت تمایل، ایده فرد تکمیل و پختهتر شده و بعد داوری آن شود.
وی اشاره کرد: به ایدههای برتر جوایزی اهدا خواهد شد. اولین و مهمترین جایزه این است که آن ایده عملیاتی شود. در این راستا، تسهیلات و مجوزهای لازم در اختیار فرد قرار میگیرد و یک مشاور یا مربی (منتور) با ایده دهنده همراه میشود تا با موفقیت بتواند ایدهی خود را عملی کند.
مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برخی ایدهها به شکل گروهی مطرح شدهاند که از این ایدهها بیشتر استقبال میکنیم. برخی از ایدهها نیز با رویکرد تعاونی مطرح شده که این ایدهها از نظر ما اولویت دارند و امتیاز ویژهای خواهند گرفت.
سرهنگی تاکید کرد: تاکنون ایدههای بسیارارزشمندی به دفتر کارآفرینی ارسال شده است که به ما کمک میکند تا استعدادها و دغدغهمندان اشتغال کشور را بهتر بشناسیم. این باعث شد تا ما یک بانک اطلاععت لز متخصصین اشتغال کشور تشکیل دهیم که تمامی این افراد عضو این گروه خواهند بود که بصورت دورهای بصورت مجازی یا فیزیکی دور هن جمع میشویم و درباره اشتغال و کارآفرینی کشور هم اندیشی میکنیم و سیاستگذاری میکنیم.
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با عنایت به رویکرد دولت سیزدهم در خصوص تلاش برای ایجاد و تثبیت اشتغال و به منظور شناخت ایده پردازان خلاق و فرصتهای ویژه اشتغال در مناطق مختلف کشور، اقدام به شناسایی و کمک به عملیاتی کردن ایدههای برتر اشتغالزا کرده است.
موضوعات این ایدهها شامل مشاغل خانگی، اشتغال جوانان و فارغالتحصیلان، معلولین، معتادین بهبودیافته، زندانیان آزادشده، زنان سرپرست خانوار، اشتغال مرتبط با محیط زیست (کارآفرینی سبز)، اشتغال در مناطق کمتر برخوردار، اشتغال در مناطق روستایی و اشتغال در منطقه ویژه اقتصادی مکران است.
صاحبان ایده در سراسر کشور میتوانند با مراجعه به سامانه کارآفرینان برتر به نشانی زیر نسبت به ثبت ایده خود اقدام کنند:
https://karafarinanebartar.mcls.gov.ir