به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روح الله محسنی با بیان اینکه تعرفه خدمات در بهشت حضرت زهرا (س) در شورای اسلامی شهر تهران بررسی و مصوب میشود، گفت: در سال ۱۴۰۰ در قطعات جدید که قبور به صورت سه طبقه واگذار میشود، قبر طبقه پایین رایگان است و از بازماندگان پول قبر گرفته نمیشود و تنها هزینه خدمات که نزدیک یک تا یک میلیون و دویست هزار تومان است محاسبه میشود.
وی افزود: دو طبقه بالایی هم امسال طبقهای دو میلیون و پانصد هزار تومان است، یعنی هر دو طبقه پنج میلیون تومان و این کف قیمت قبوری هست که در سازمان بهشت زهرا (س) وجود دارد.
معاون عروجیان ادامه داد: ناحیه دو که از قطعه ۲۰۰ تا ۲۵۸ است، طبقهای ۱۴ میلیون و صد هزار تومان است؛ یعنی سه طبقه اش ۴۲ میلیون و سیصد هزار تومان میشود. ناحیه یک که از قطعه یک تا ۱۱۲ است، طبقهای ۲۵ میلیون تومان است؛ یعنی اگر یک قبر سه طبقه واگذار شود ۷۵ میلیون تومان میشود. این کف و سقف قیمت قبور در سازمان بهشت زهرا (س) است.
محسنی درخصوص اختلاف قیمت قبور توضیح داد: بر اساس تکمیل بودن قطعات نرخ قبور تغییر میکند، در ناحیه یک همه قطعات تکمیل شده و حجم فضای سبز زیاد است و به همین دلیل موضوع خدمات شهری سختتر از قطعات دیگر است؛ لذا باید هزینههای دریافت قبور هم بیشتر باشد.
وی در خصوص این که مجوز دفن در قطعه هنرمندان با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر میشود، گفت: در این وزارت خانه واحدی است که مربوط به اموات هنرمند است و باید نامه از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جهت دفن در قطعه ۸۸ یعنی قطعه هنرمندان بیاورند. در قطعه نام آوران هم باید نامه از شهردار تهران یا رئیس شورای اسلامی شهر تهران و نهادهایی مثل کمیته ملی المپیک آورده شود.
به گفته وی، خاک سپاری در قطعات شهدا هم نیاز به مجوز دارد و حتما باید نامه از بنیاد شهید و امور ایثارگران بیاورند. قطعات صالحین که مربوط به جانبازان و خانواده جانبازان و پدر و مادر و همسر و فرزندان شهدا است نیز باید نامه از بنیاد شهید و امور ایثارگران اخذ شود.