به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر حمیدرضا اینانلو، با اشاره به اینکه موضوع اصلاح قیمت دارو مربوط به نیمه دوم سال گذشته و متعاقب تورم عمومی جامعه رخ داده است، گفت: باید توجه داشت که در فرآیند تولید دارو تنها ماده موثره مشمول دریافت ارز دولتی میشود، اما سایر مولفههای تولید از قبیل دستمزد کارگر، هزینه حاملهای انرژی، بالا رفتن هزینه بسته بندی، حمل و نقل و... مطابق با سایر اقلام بر روی قیمت دارو تاثیر میگذارد، اما با این حال افزایش نرخ دارو به تناسب سایر اقلام بسیار کمتر بوده است.
وی افزود: آنچه برای همکاران داروساز و مردم طی ماههای گذشته درخصوص نرخ دارو محسوس بوده، مربوط به تغییر قیمت دارو در اواخر سال گذشته و عدم پوشش بیمهای آن بوده است و احتمالا بر همین اساس داروهایی که نرخ آنها در اواخر سال گذشته اصلاح داشته و در سال ۱۴۰۱ توزیع شده را تهیه و تفاوت نرخ را احساس کرده باشند.
دکتر اینانلو با تاکید براینکه افزایش پرداخت از جیب مردم یکی از خطوط قرمز دولت سیزدهم در حوزه دارو است، عنوان کرد: با همکاری لازم با سازمانهای بیمهای هرگونه اصلاح قیمت با هماهنگی پوششی بیمه انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به جلسات متعدد و هماهنگی با سازمانهای بیمه گر، از ابتدای سال جاری بیمههای تامین اجتماعی و نیروهای مسلح و از اوایل اردیبهشت ماه بیمه سلامت پذیرفته اند که تغییرات قیمت را تحت پوشش قرار دهند؛ بنابراین اگرچه تغییر قیمت برای همکاران داروساز ملموس است، اما با تحت پوشش بیمه قرار گرفتن داروها با نسخه پزشک، این تغییر قیمت برای مردم محسوس نخواهد بود.