به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شورای نگهبان، هادی طحاننظیف سخنگوی شورای نگهبان عصر امروز یکشنبه (۲۹ خرداد ۱۴۰۱) با حضور در خانه خلاق و نوآوری مجلس شورای اسلامی از بخشهای مختلف آن بازدید کرد.
در این بازدید، بابک حمیدیا مدیر این مجموعه ضمن ارائه توضیحاتی از فرآیند کاری و تولید ایده، گزارشی از اقدامات انجام شده در این مرکز به سخنگوی شورای نگهبان ارائه کرد.
در این بازدید که جمعی از مدیران شورای نگهبان نیز حضور داشتند، طحاننظیف در سخنانی با بیان اینکه تأسیس این مجموعه خودش اقدامی نوآورانه است، گفت: البته تأسیس این خانه خلاق و نوآوری، ابتدای یک راه و مسیر طولانی است و امیدواریم که که خانه خلاق و نوآوری قوه مقننه بتواند در آینده منشأ برکاتی در حوزه تقنین باشد.
وی افزود: به نظر میرسد که برخی مقدمات باید توسط خانه خلاق و نوآوری مجلس مدنظر قرار گیرد تا به اثرگذاری که نقطه هدف این مجموعه است، دست یابد.
سخنگوی شورای نگهبان خطاب به مدیران خانه خلاق و نوآوری مجلس تأکید کرد: طبیعتا شما رقیب مراکز پژوهشی و اندیشکدههای دیگر نیستید بلکه میتوانید بازوی اتصال این مراکز به نهادها باشید و از ایدهها و نوآوریهای آنها حمایت کرده و یا ایدههای نوآورانه آنها را ارتقا داده و در مجلس استفاده کنید.
همچنین طحاننظیف گفت: معمولا وقتی سخن از نوآوری به میان میآید، تبادر اولیه آن در اذهان در حوزه اجراست، چرا که قوانین ترتیبات اجرایی را مشخص کردهاند، ولی اینکه امور چگونه انجام شوند، نیاز نوآوری دارد.
وی خاطر نشان کرد: تسلط شما به قوانین موجود باید بیبدیل باشد تا وقتی قصد دارید یک ایده نوآورانه به نمایندگان مجلس بدهید، آن ایده با در نظر گرفتن ساختارهای قانونی باشد.
سخنگوی شورای نگهبان اظهار کرد: باید برای حل مسائل موجود، نگاه چندوجهی به موضوعات داشت و معمولا نگاه تکبعدی آسیبزاست.
طحاننظیف گفت: پژوهشکده شورای نگهبان در حد توان میتواند در زمینه حل مسائل موجود به خانه خلاق و نوآوری مجلس کمک کند و یکی از کمکهای پژوهشکده شورای نگهبان میتواند این باشد که در شناخت دقیقتر ساختارهای اساسی و قوانین و مقررات کشور کمک کند تا ایدههای نوآورانه شما در چارچوب ساختارهای قانونی شکل بگیرد.
سخنگوی شورای نگهبان در پایان خطاب به مدیران این مرکز توصیه کرد: موضوعات مشخصی را تعیین کرده و نظام مسائل خود را دقیقا مشخص کنید و سپس روی خط سیر حل موضوعات و مسائل مشخص شده، حرکت کنید؛ مثلا از جمله اولویتهای کاری شما میتواند اصلاح ساختار بودجه، اصلاح قوانین انتخاباتی، برنامه هفتم توسعه و ... باشد.