به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمد شهری، معاون اجرایی المپیاد پانزدهم در خصوص تاثیرگذاریهای برگزاری المپیاد در دانشگاه تبریز، افزود: یک خانه تکانی در دانشگاه تبریز با برگزاری المپیاد به خصوص در حیطه امکان ورزشی، خوابگاهی و سلفها انجام گرفت که برای دانشگاه ماندگار است.
شهری ادامه داد: بروزرسانی تجهیزات و تعمیرات در دانشگاه میتواند جزو اثرات مثبت این المپیاد باشد.
معاون اجرایی المپیاد پانزدهم در خصوص فعالیت معاونت اجرایی در المپیاد نیز گفت: معاونت اجرایی پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور فعالیت خود را از اواخر اسفندماه سال گذشته با طرح موضوع میزبانی دانشگاه تبریز در المپیاد آغاز کرد و با جدی شدن این موضوع و عقد تفاهم نامه مابین سازمان امور دانشجویان و دانشگاه تبریز، رسما فعالیتهای معاونت اجرایی هم شروع شد.
وی افزود: ما کار خود را در ابتدا با ۷ کمیته آغاز کردیم و کمیته هشتم هم در طی مسیر المپیاد تشکیل یافت. کمیتههای معاونت اجرایی المپیاد شامل کمیته اسکان، تغدیه، ترابری، مالی و تدارکات، انتظامات، آیتی و پیگیری است که کمیته تغذیه در اوایل برگزاری المپیاد به دو بخش کمیته پذیرایی و تغذیه تفکیک شد تا کارها را خوب و بهتر پیش ببرند.
حضور بیش از ۵۰۰۰ دانشجو در المپیاد
شهری ادامه داد: ما تقریبا میزبان بیش از ۵۰۰۰ دانشجو، مربی، سرپرست، عوامل اجرایی، انجمنها، داوران و سایر عوامل هستیم که در خلل المپیاد به تبریز سفر کردهاند.
وی در خصوص فعایتهای کمیته اسکان، گفت: کمیته اسکان کار خود را در دو بخش پیش برد. بخش اول مربوط به دانشجویان، ورزشکاران، عوامل اجرایی و سرپرستان بود که اسکان آنها را در خوابگاههای دانشجویی انجام داد و بخش دوم مربوط به داوران، اعضای انجمنهای ورزشی و مهمانان و مدعوین وزارتی بود که اسکان آنها در هتل و مهمانسرای دانشگاه تبریز انجام گرفت.
وی ادامه داد: در حوزه دختران بیش از ۲۲۰۰ ورزشکار، مربی و سرپرست و نزدیک به ۳۰۰ نفر اعضای انجمنها، داوطلبان، داوران و مدعوین اسکان داده شدهاند.
وی خاطرنشان کرد: تعداد ورزشکاران در بخش پسران به دلیل اضافه شدن دو رشته کشتی فرنگی و آزاد نسبت به دختران بیشتر شده و تقریبا نزدیک به ۲۷۰۰ نفر ورزشکار، مربی، سرپرست، داور و اعضای انجمن را توانستیم اسکان دهیم و رضایتمندی نزدیک به ۹۰ درصدی در بخش اسکان کسب کنیم.
معاون اجرایی المپیاد پانزدهم افزود: بخش کوچکی از نارضایتیهای اسکان به سیستم سرمایشی در خوابگاهها بازمیگشت که به خاطر موقعیت جغرافیایی تبریز و عدن تعبیه سیستمهای سرمایشی در دانشگاه به دلیل تعطیلی در ایام گرم سال است، اما توانستیم در این خصوص خدمات خوبی را به مهمانان ارائه دهیم و با رضایت از تبریز راهی کنیم.
در خصوص کمیته ترابری نیز گفت: در حوزه ترابری، کارمان را از دو هفته پیش از برگزاری المپیاد با تامین نیازهای ترابری کمیتههای مختلف برای آماده سازی سالنها، اماکن مختلف و ... آغاز کردیم. در طول ایام برگزاری المپیاد هم با هماهنگی کمیته استقبال و تشریفات کلیه مدعوین را در هنگام استقبال و بدرقه همراهی شدند.
شهری افزود: برای سالنهای خارج از دانشگاه توانستیم خدمات ترابری ارائه دهیم و در مجموع ۵ دستگاه اتوبوس، بیش از ۸ دستگاه مینی بوس، در برخی ایام تا ۲۵ دستگاه سواری و ۲ دستگاه وانت در اختیار المپیاد بود.
برای اولین بار برنامه غذایی المپیاد را در هر وعده به صورت دو منویی بود
وی در خصوص کمیته تغذیه نیز اظهار کرد: اینکمیته یکی از پرهزینهترین و سختترین کمیتههای کل المپیاد بوده و اهمیت بالایی داشت چرا که کلیه مهمانان در هر وعده غذایی درگیر تغذیه بوده و این امر با سلامتی ورزشکاران سروکار دارد و از طرفی حساسیت کار در ایام درگیری کرونایی و فصل گرم سال بیشتر شده بود و تاکید داشتیم که حتما یک منوی ورزشی را در اختیار ورزشکاران قرار دهیم.
وی ادامه داد: در ابتدای کار با امیرساسان و سایر کارشناسان تغذیه دانشگاه تبریز و مسئول کمیته تغذیه آقای حرمتی برنامه غذایی المپیاد را آماده کردیم و حتی در جلسه سرپرستان المپیاد مطرح شد که برنامه غذایی المپیاد پانزدهم در حد تیم ملی بوده و همه نیازهای تغذیهای دانشجویان در برنامه دیده شده است.
معاون اجرایی المپیاد پانزدهم گفت: ما از ۲۰ روز پیش از المپیاد نیازهای غذایی کمیتههای مختلف و تیمهای دانشگاه تبریز را که در حال تمرین بودند تامین کردیم و پذیراییهای جلسات مختلف را انجام دادیم. بیش از ۶۰ نفر درگیر طبخ و توزیع غذای المپیاد بودهاند.
وی خاطرنشان کرد: برای اولین بار برنامه غذایی المپیاد را در هر وعده به صورت دو منویی از طریق رزرو از سایت تامین کردیم و توانستیم در حوزه تغذیه هم رضایت بالای ورزشکاران را جلب کنیم و تاکنون موردی از مسمومیت و یا موردی در حوزه غذایی نداشتیم.
وی افزود: در تمامی حوزهها به خصوص تغذیه سعی کردیم به صورت انعطاف پذیر و در راستای رضایت مدعوین عمل کنیم.
شهری در خصوص کمیته انتظامات المپیاد هم گفت: این کمیته فعالیتهای خود را با شروع المپیاد آغاز کرد و در راستای انتظامات عمومی دانشگاه، برقراری نظم و انضباط در سالنهای بازی، ترافیک دانشگاه، تامین نیروهای ویژه برای مراسمات خاص و ... فعالیت میکرد. کمیته انتظامات و حراست با بیش از ۵۰ نفر نیروهای خبره دانشگاه توانستند خدماتی را ارائه دهند و تاکنون مورد خاصی در این خصوص نداشتیم.