به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آئین اختتامیه نوزدهمین اجلاس تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی عصر روز پنجشنبه سوم شهریورماه در مسجد عمادالدوله کرمانشاه برگزار شد. در این آئین معنوی که نماینده، ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه، استاندار، امام جمعه اهل تسنن پاوه، پیرغلامان و خادمان امام حسین (ع)، جمعی از مسئولان کشور و مردم ولایتمدار کرمانشاه حضور داشتند رئیس سازمان صداوسیما طی سخنانی از استان کرمانشاه بهعنوان گذرگاه کربلا یاد کرد و گفت: مداحان استمراردهنده نهضت امام حسین (ع) هستند و این افتخاری بزرگ است که انسان با ذکر سیدالشهدا (ع) زندگی کند.
رئیس رسانه ملی خاطرنشان کرد: پیرغلامان و ذاکران امام حسین (ع) نسل به نسل مکتب حسینی را زنده نگه داشته و آن را به آیندگان منتقل کردهاند.
بهمن امیری مقدم استاندار کرمانشاه هم در این مراسم گفت: کرمانشاه بهعنوان دروازه کربلا از دیرباز قدمگاه زائران عتبات عالیات بوده است.
بهمن امیری مقدم از استان کرمانشاه با وجود تنوع قومیتها بهعنوان استان وحدت یاد کرد. حاج ماموستا ملا قادر قادری امام جمعه اهل تسنن پاوه نیز در ادامه این مراسم طی سخنانی گفت: اهل تسنن و اهل تشیع سالهاست که در استان کرمانشاه با کمال آرامش در کنار یکدیگر زندگی میکنند.
امام جمعه پاوه با اشاره به اینکه در دوران هشت سال دفاع مقدس شیعه و سنی در یک سنگر در مقابل دشمن ایستادگی کردند اظهار داشت: اهل سنت در دوران دفاع مقدس شهدای فراوانی را تقدیم انقلاب اسلامی کرد.
گفتنی است که در آئین اختتامیه از تمبر یادبود نوزدهمین اجلاس بینالمللی تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی با عنوان کرمانشاه دروازه کربلا، و کتاب آئینها و آداب سرزمین ایران به کوشش مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما رونمایی شد. همچنین در این آئین از پیرغلامان و خادمان امام حسین (ع) از ایران و سایر کشورهای اسلامی که در این اجلاس حضور پیدا کرده بودند تجلیل و قدردانی بهعمل آمد. در پایان این مراسم نیز پرچم بیستمین اجلاس بینالمللی تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی (ع) در کرمانشاه به استان گیلان تحویل داده شد.
کرمانشاه از اول تا سوم شهریورماه با شعار «کرمانشاه دروازه کربلا» میزبان نوزدهمین اجلاس بینالمللی تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسین (ع) بود.