به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، سهیل اسعد که به عنوان دبیر سیزدهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار انتخاب شده و به عنوان جانشین مرحوم استاد طالبزاده در این سمت حضور خواهد داشت در مورد این سوال که چه ویژگی خاصی از خلق و خوی مرحوم طالبزاده و روح حاکم بر جشنواره عمار را میپسندید؟ به خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت:
«من روزهای اول حضورم در ستاد اجرایی و کار با دوستان در جشنواره مردمی فیلم عمار است اما در همین دیدارهای کوتاه در حسینیه هنر و جاهای دیگر متوجه اخلاص بالای دوستان شدم، ولی باید در نظر داشتهباشیم که روزهای اولم هست و باید به دنبال کشف باشیم.»
سهیل اسعد با بیان اینکه وقتی ساعت 12 نیمه شب از حسینیه هنر در حال خروج بودم دیدم که تا آن زمان در حال کار کردن هستند افزود: «من نزدیک به 50 کشور دنیا را دیدم چنین دغدغه و اخلاصی را ندیدم.»
جشنواره مردمی فیلم عمار میتواند در کنار خیزش مردمی و هنری ایران تبدیل به خیزشی برای امت جهان اسلام شود؟
در توقعاتی که افراد مختلف ممکن است از دبیر و شخص بنده در جشنواره مردمی فیلم عمار داشته باشد باید این را مورد توجه قرار داد که این جشنواره طبیعت مردمی دارد. «موضوع امتسازی و آرمان آن مسئله بینالمللی همه باید باشند و همت کنند تا به سمت این افق برویم.»
اما آنچه مورد تأکید توسط دوستان عمار قرار گرفتهاست «نگاه امتی بودن» در جشنواره عمار است و حتی وقتی خودم سوال کردم چرا من؟ «همین نگاه امتی بود که حاج نادر طالبزاده هم چنین نگاهی داشت.»