به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فرامرز دائمی مسوول لیگهای دانش آموزی هفدهمین مسابقات ربوکاپ در جمع خبرنگاران گفت: ما در مجموع ۱۵ رشته دانش آموزی را در این لیگها برگزار میشود.
وی دمو را از بخشهای این لیگ نام برد و گفت: رباتهای دمو رباتهای کاربردی هستند و بخش دیگر ما لیگ رباتهای فوتبالیست است که رباتهای فوتبالیست با یکدیگر به رقابت میپردازند.
دائمی با اشاره به لیگ رباتهای امدادگر خاطر نشان کرد: در این لیگ ۷ رشته داریم که در حال برگزاری مسابقات آنها هستیم.
مسوول لیگهای دانش آموزی با اشاره به تعداد تبمهای شرکت کننده، گفت: در لیگ رباتهای فوتبالیست ۴۰ تیم، در لیگ رباتهای دمو و کاربردی ۳۸ تیم و در مجموع ۷ رشته لیگ رباتهای امدادگر ۸۵ تیم حضور دارند.
به گفته وی در لیگ شبیه ساز رباتها، تیمهای حاضر بر نرم نویسی متمرکز هستند و تیمها رباتی را نمیسازند.
دائمی با بیان اینکه در لیگ کو_اسپیس یا لیگ امداد فضای مشترک ۱۸ تیم حضور دارند، یادآور شد: در مجموع ۶۰۰ دانش آموز در قالب ۱۵۰ تیم دانش آموزی را میزبانی میکنیم. این دانش آموزان از تمامی مقاطع تحصیلی از دبستان تا دبیرستان و دوره دوم هستند.
وی با تاکید بر اینکه رقابتهای بخش دانش آموزی در دو بخش سکندری و پرایمری برگزار میشود، در این باره توضیح داد: منظور از پرایمری دانش آموزان کمتر از ۱۴ سال که در دوره هفتم و هشتم به پایین در حال تحصیل هستند و رده سنی سکندری نیز شامل دانش آموزان دوره دوم میشود و رقابتها به این صورت است که افراد گروه سنی پرایمری و سکندری در رده سنی خود به رقابت میپردازند تا همسان سازی میان تیمها حفظ شود.
مسوول لیگهای دانش آموزی خاطر نشان کرد: هدف برگزاری این رقابتها گسترش دانش رباتیک است و رباتهای ساخت آنها به سمت کاربردی شدن در صنعت هدایت شوند علاوه بر آن ما در این رقابت به دنبال اعزام تبمهای منتخب و برتر به مسابقات جهانی هستیم.
به گفته وی ایران برای اعزام دانش آموزان به مسابقات جهانی ۵ سهمیه دارد.