به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، یک نظر سنجی توسط روزنامه صهیونیستی «معاریو» نشان داد که اسرائیل در عملیات نظامی غزه پیروز نشده است.
بیشتر شرکت کنندگان (۷/۵۵) در این نظرسنجی اعلام کردند که ارتش اسرائیل نتوانست در عملیات نظامی علیه غزه پیروز شود؛ چرا که مشکل غزه همچنان پابرجاست.
۱۲.۲ درصد نیز اعلام کردند که ارتش اسرائیل در این نبرد پیروز نشد، این جهاد اسلامی فلسطین بود که پیروز شد، زیرا این جنبش جنوب اسرائیل (سرزمینهای اشغالی) را فلج کرد.
از سوی دیگر شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در یک نظرسنجی درخصوص نظرات اسرائیلیها پس از عملیات نظامی در نوار غزه اعلام کرد که ۴۴ درصد از آنها معتقدند که کابینه نتانیاهو در تغییر «قدرت بازدارندگی» اسرائیل یا تغییر «معادلات درگیری» در مقابل مقاومت غزه شکست خورده است.
در این نظرسنجی ۵۲ درصد از پاسخ دهندگان معتقدند که وضعیت آرامش برای چندین ماه یا چند هفته ادامه خواهد داشت.
این درحالی است که «اور هیلر» تحلیلگر نظامی شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی در مورد ادعای «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل و برخی مسئولان اسرائیلی درباره موفقیت آمیز بودن عملیات نظامی در غزه اعلام کرد: تاکید بر این امر ضروری است که معضل غزه همچنان پابرجاست و راهحلی ندارد.
وی غزه را «بیماری مزمن برای اسرائیل» توصیف کرد و گفت که هیچ یک از مسئولان سیاسی و نظامی «اسرائیل» توانایی تعهد برای تضمین تداوم آرامش در غزه را برای سالها یا ماهها ندارند.
پیش از این «عاموس هارئیل» مفسر نظامی در روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» اعلام کرد که عملیات نظامی اخیر نشان داد که اسرائیل راهحلی برای معضل ایجاد شده در نوار غزه را ندارد؛ که اگر حملات نظامی اسرائیل به نوار غزه موفقیت آمیز بود و نتیجهای داشت، نیاز نبود هر سال به طور متوسط یک عملیات نظامی علیه غزه انجام شود.
روز یکشنبه نیز شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی نوشت که جنبش جهاد اسلامی فلسطین دست آوردهای جنگی قابل توجهی را در دور اخیر رویارویی به ثبت رسانده است.
«ایهود اولمرت» نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی نیز با انتقاد از عملکرد کابینه بنیامین نتانیاهواعلام کرد که کابینه نتانیاهو ناتوانی خود را برای مقاومت در برابر غزه به ثبات رساند و سراسیمه هزاران نفر از مهاجران را از جنوب به شمال منتقل کرد.
«بن کاسپیت» روزنامه نگار و نویسنده سیاسی صهیونیستی اعلام کرد که عملیات نظامی در غزه منجر به تقویت توانایی جهاد اسلامی و جنبش حماس شد.
رسانههای صهیونیستی اعتراف کردند که عملکرد جنبش جهاد اسلامی فلسطین و مبارزه پنج روزه با اسرائیل به رغم آن که فرماندهان ارشد شاخه نظامیاش ترور شده بودند، ثابت کرد که این یک ساختار متکی به فرد نبوده و با ترور فرمانده اصلی شاخه نظامیاش عملکردش دچار اختلال نشد و با توجه به شورای نظامی که در اختیار دارد، چند ساعت بعد به همان عملکرد و کارآمدی سابقش بازگشت.
از روز سه شنبه نوزدهم اردیبهشت که تجاوزات ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه آغاز شده، گروههای مقاومت در چارچوب اتاق مشترک عملیات، شهرکهای صهیونیست نشین را آماج موشکهای خود قرار دادند.
درگیری بین مقاومت فلسطین و رژیم اسرائیل بعد از آن آغاز شد که این رژیم دوشنبه گذشته اقدام به ترور سه تن از فرماندهان جهاد اسلامی کرد که در اثر آن ۱۵ نفر از جمله کودک و زن به شهادت رسیدند.
اتاق عملیات مشترک گروههای مقاومت طی بیانیهای که لحظاتی بعد از اجرایی شدن آتشبس صادر شد، اعلام کرد: یک دور از جنگ و مقاومت و پایمردی به پایان رسید، اما مقاومت ما مجدداً قدرتمندتر و پویاتر از گذشته آغاز شده است.
این اتاق تأکید کرد: دشمن صهیونیستی در محاسبات خود اشتباه کرد، زیرا تصور مینمود که زمان بهنفع این رژیم است و فرصت برای ترور برخی از رهبران مقاومت فراهم میباشد.